Training OPEN pentru lideri de succes, 13-14 aprilie!

BUCURESTI - 2 aprilie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

In perioada 13-14 aprilie 2007, COMPASS Training organizeaza in Bucuresti un nou program de training pentru manageri, cu tema Leadership si Delegare.

Programul de training 'Leadership si delegare' se va derula in varianta OPEN, pe parcursul a 2 zile si sunt invitati sa participe middle si top manageri, precum si alte persoane interesate de perfectionarea cunostintelor despre lideri puternici si leadership.

Obiectivele cursului:
1. Prezentarea modalitatilor de gestionare mai eficienta a situatiilor dificile, din postura de lider in cadrul organizatiei si de imbunatatire a procesului de comunicare cu superiorii si subordonatii.
2. Identificarea trasaturilor/calitatilor de baza pe care trebuie sa le aiba un lider si testarea propriilor abilitati de lideri.
3. Identificarea caracteristicilor fiecarui stil de leadership si a metodelor de adaptare a stilului la situatii impuse. Corelatii intre tipuri de subordonati si stiluri de leadership “cerute” de situatii.

Conceptele care vor fi prezentate:
1. Definirea conceptului de “leadership”. Trasaturile si rolurile Liderului. Leadership si putere.
2. Lider vs. Manager. Ce se poate aplica in Romania?
3. Stiluri de Leadership. Evaluarea stilului personal.
4. Delegarea – pasi necesari pentru a delega cu succes.

COMPASS foloseste invatarea experientiala, interactivitatea si alte abordari specifice invatarii la adulti: jocuri de rol inregistrate video cu feedback, discutii de grup, brain storming/brain writing.

Despre Compass Consulting SRL

Inscrierile se pot face pana joi, 5 aprilie, inclusiv.
Pentru inscriere sau solicitarea de informatii suplimentare, va stam la dispozitie la tel/fax (021) 320 4292, email training@compass.ro. Persoana de contact: Stefania LUCA.
training@compass.ro