Training pentru cei mai buni manageri - COMPASS Training

BUCURESTI - 13 mai 2008

Comunicat tip General in Afaceri

In mai si iunie, COMPASS Training organizeaza in Bucuresti doua programe de training OPEN pentru manageri actuali si viitori:
1) „Leadership si delegare” (30-31 mai), trainer: Constantin Turmac, MBA, Certified Trainer, Certified Management Consultant.
2) „Managementul proiectelor” (13-14 iunie), trainer: Adrian Bucica, Trainer si Management Consultant
Cum orice idee devine tangibila doar atunci când devine PROIECT, aveti nevoie in primul rând de echipe de proiect care sa exceleze ca profesionalism si performanta!

Ce fel de manageri sunt asteptati?
Brand Manager, Coordonator marketing, Coordonator Logistica, Director Logistica, Director Economic, Director Departament Service, Director Tehnic, Team Supervisor, Responsabil Logistica, Sef proiect (Coordonator de lucrari), Director General, Marketing manager, Analist Marketing, IT Team Leader, Manager de proiect informatic, Cost Account Analyst, Technical manager, Project Officer si nu numai.

Leadership si delegare cuprinde:
a. Modalitati de gestionare mai eficienta a situatiilor dificile, din postura de lider in cadrul organizatiei si de imbunatatire a procesului de comunicare cu superiorii si subordonatii.
b. Trasaturile de baza pe care trebuie sa le aiba un lider si testarea propriilor abilitati de lideri.
c. Caracteristicile fiecarui stil de leadership si a metodelor de adaptare a stilului la situatii impuse. Corelatii intre tipuri de subordonati si stiluri de leadership “cerute” de situatii.

„Managementul proiectelor” este un curs deschis conceput special pentru Project Manageri (sefi de echipa, directori de departamente, middle sau top manageri) actuali sau viitori (care pentru moment sunt sau vor fi membri in echipe de proiect).
Acest curs cuprinde:
1.Project Management - concepte, modele, exemple
2.Rolul si responsabilitatile unui Project manager
3.Elementele care compun un proiect: task-uri, resurse, modalitati de alocare. Time management.
4.Etapele elaborarii unui proiect si un model/outline de proiect. Tipuri de prezentare a informatiilor dintr-un proiect.
5.Principalele instrumente (software) utilizate in Project Management (inclusive mind maps si Microsoft Project).

Pentru succesul sesiunilor de training, ne bazam pe traineri cu experienta teoretica vasta, dublata de experienta practica in organizatii complexe si in misiuni derulate in ultimii 15 ani. Consultantii nostri au o excelenta pregatire, fiind foarte buni cunoscatori ai realitatilor românesti si ai metodelor si modelelor occidentale de management. Experienta acumulata in urma zecilor de misiuni de consultanta ne permite adaptarea abordarilor occidentale la problemele specific românesti.

Metode de instruire care tintesc maximum de interactivitate si invatare experientiala: impartasirea experientelor individuale ale participantilor, discutii de grup (libere si facilitate), brainstorming, exercitii din aria de activitate a participantilor, aplicatii in echipa, studii de caz.
Acest programe de training au fost anterior implementate pentru middle si top manageri ai: BRD – Groupe Societe Generale, Credit Europe Bank, SONY, Colgate-Palmolive, Honeywell Garrett, Inform Lykos, Grigioverde, Apemin Tusnad, Ygrec Pagini Utile, Neogen, Trust Eurotherm, Porsche Romania etc.
Valoarea investitiei este de 390 euro+TVA/participant pentru fiecare din cele doua cursuri si include pachetul complet de servicii: prestatia trainerului, sala si echipamente, suport de curs si masa de pranz in ambele zile.

Despre Compass Consulting SRL

Inscrierile se pot face pana pe 16 mai (Leadership si delegare), respectiv 30 mai (Managementul proiectelor). Detalii despre programe si descarcarea formularului de inscriere se pot face la adresa: www.compass.ro/Calendar
Persoana de contact: Cristiana Cojanu
Tel/Fax: 021/320.42.92