Antrenament de gestionare a proiectelor

BUCURESTI - 19 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Gestionarea unui proiect implica adesea multe zile tensionate, eforturi ale unei intregi echipe si maiestria desavarsita a managerului de proiect de a maximiza oportunitatile si reduce riscurile. Ca orice abilitate, si aceasta "maiestrie" necesita autoevaluare si antrenament.

 Excelenta nu este o actiune, ci un obicei 

Aristotel

Pe 12-13 octombrie va invitam sa va testati abilitatile de gestionare a proiectelor intr-un program de antrenament intensiv de 2 zile.

Ce va ofera diferit?

1. Parcurgerea efectiva a etapelor principale dintr-un proiect, la o scara mai mica.

Cu fiecare etapa rezolvata, testati conceptele specifice acelei etape ( planificare , gestionarea resurselor, optimizari, managementul riscurilor, managementul stakeholders, comunicarea in echipa de proiect) si folositi fise specifice.

2. Dezvoltarea personala - Testarea celor 5 competente fundamentale pentru managementul proiectelor, cu recomandari individuale:

a.capacitatea de a functiona în modul de lucru tip proiect

b.capacitatea de a gestiona relatia manager proiect – stakeholders (inclusiv sefi ierarhici)

c.capacitatea de a lucra în echipe inter-meserii

d.capacitatea de a dezvolta expertiza meseriilor implicate în proiect

e.capacitatea de a se afirma si a repune în cauza diverse subiecte

Doriti sa aflati mai multe? Ne puteti contacta la numarul de telefon 021.320.42.92 sau pe e-mail la adresa training @compass.ro.

Despre COMPASS Training SRL

Furnizori de solutii de dezvoltare a competentelor si dezvoltare organizationala, cu peste 11 ani de experienta si certificari internationale. Suntem consultanti in management care sustin si programe de training, impreuna cu alte tipuri de misiuni (diagnostic, optimizari etc.)

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/compass-training-srl/antrenament-de-gestionare-a-proiectelor