Ajuta-ti visele sa devina realitate

BUCURESTI - 17 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Programarea neurolingvistică (NLP) optimizează de peste 30 de ani relaţia dintre viziune şi acţiune, dintre năzuinţe şi împliniri. Continuând tradiţia sa de a deschide anul de traininguri de dezvoltare personală cu seminarul „De la Viziune la Acţiune”, Competent Consulting - liderul formărilor NLP de clasă business - îi invită pe toţi cei care îşi doresc ca 2008 să fie un an de referinţă în viaţa lor să vină la U Business Center Bucureşti pe data de 26 şi 27 ianuarie 2008.

Ajuta-ti visele sa devina realitate

Indiferent de vârsta sau ocupaţia pe care o avem, un lucru este evident pentru toată lumea: avem prea multe lucruri de făcut şi prea puţin timp pentru a le realiza pe toate. Majoritatea ne simţim depăşiţi de evenimente, supraaglomeraţi, traşi în toate părţile, astfel că vieţile noastre au o derulare ce produce mai mult oboseală şi decepţie decât plăcere şi satisfacţii. Şi cel mai adesea ni se pare că nu putem face nimic pentru a schimba această situaţie.
Dar există şi persoane care reuşesc să menţină echilibrul dintre viaţa profesională şi cea familială, dintre propriile plăceri şi nevoia de a lucra pentru alţii. Chiar dacă şi pentru ele ziua are tot 24 de ore, reuşesc să le transforme în tot atâtea surse de satisfacţie şi semnificaţie. Modul în care asemenea persoane îşi formulează şi îndeplinesc obiectivele demonstrează că există o ieşire din cursa nebună în care ne-am lăsat antrenaţi majoritatea dintre noi.
Aceste persoane au învăţat cum să-şi gestioneze timpul, banii, energia şi talentul astfel încât să le investească doar în ceea ce consideră a fi important pentru ele. De aceea, duc o viaţă plină de împliniri şi satisfacţii. Îşi îndreaptă atenţia, eforturile şi resursele spre ceea ce contează cu adevărat, spre ce le aduce cele mai multe satisfacţii şi împliniri.
Programarea neurolingvistică (NLP) studiază şi transferă excelenţa. Tehnicile sale permit descoperirea modului în care gândesc, simt şi acţionează cei care au succes, astfel încât aceste caracteristici să poată fi învăţate şi de către alţii. Este calea cea mai scurtă de la frustrare la împlinire, de la eşecuri repetate la succese răsunătoare.
Studierea persoanelor de succes a arătat că ele:
• îşi formulează obiective clare, precise, pe care
• le notează şi le transformă în planuri de acţiune,
• stabilesc modalităţile de evaluare a progresului,
• iau în calcul mai multe variante prin care să-şi poată atinge scopul,
• sunt conştiente de la bun început de efectul pe care atingerea acelui obiectiv îl poate avea asupra propriei vieţi şi a relaţiei cu cei din jurul lor.
Toate aceste elemente sunt prezentate în seminarul de dezvoltare personală „De la Viziune la Acţiune: Împlineşte-ţi visele în 2008” organizat de Competent Consulting - liderul formărilor NLP de clasă business. Seminarul are loc pe 26 şi 27 ianuarie 2008 la U Business Center - Bucureşti şi va fi susţinut de Daniel Bichiş, primul trainer NLP şi de inteligenţă emoţională român, cu peste 15 ani de experienţă în dezvoltarea personală şi organizaţională.
Provocarea lansată este următoarea: alocaţi acest weekend parcurgerii etapelor de autocunoaştere şi dezvoltare propuse de Daniel, pentru a beneficia ulterior de bucuria de a vă atinge obiective pe care poate le consideraţi dificile sau chiar improbabile.
Iar efectele vor fi chiar mai mari:
• înţelegerea mai bună a propriilor opţiuni şi valori,
• creşterea capacităţii de luare a deciziilor,
• automotivarea şi menţinerea interesului până la atingerea obiectivelor propuse,
• echilibrarea diferitelor domenii ale vieţii (de exemplu cel familial şi cel profesional),
• creşterea numărului de surse de satisfacţie şi plăcere din viaţa dvs.
„Am conceput acest seminar” spune Daniel Bichiş, Success Coach, „din dorinţa de a vă ajuta să vă descoperiţi adevăratul potenţial, să vă formulaţi mai bine obiectivele şi să le atingeţi mai rapid şi mai uşor decât aţi crezut vreodată posibil. Misiunea pe care mi-am asumat-o este de a ajuta cât mai multe persoane să-şi valorifice potenţialul şi să „îşi ia porţia de succes” ce le-a fost rezervată de viaţă.”.
De tehnica descrisă au beneficiat deja participanţii la numeroasele ediţii anterioare ale seminarului „De la viziune la acţiune”. Iar schimbările apărute în viaţa lor au fost semnificative: „Firma mea era pe marginea prăpastiei. Aveam nevoie de un împrumut de 500.000 RON, pe care băncile mi-l refuzau de câteva luni. Reformulând obiectivul în conformitate cu paşii descrişi în seminar, am obţinut imediat împrumutul şi mi-am dezvoltat activitatea într-o nişă de piaţă până atunci neexplorată. La şase luni de la seminar, pot spune că întreaga mea viaţă s-a schimbat!” declara una dintre participante. Iar alt participant povesteşte: „Simţeam de mult că pot face şi altceva decât să pendulez între serviciu, prieteni şi casă. Formularea de obiective precise, urmate de planuri de acţiune concretă, mi-a permis în primul rând să obţin o slujbă nouă, mult mai bine plătită şi cu un program flexibil. În felul acesta, m-am putut înscrie la un curs de perfecţionare, unde am cunoscut-o şi pe cea care în curând va deveni soţia mea. Acum simt că, pentru mine, totul este posibil!”
Seminarul vă ajută să treceţi de la simpla enunţare a unor dorinţe vagi la formularea corectă a obiectivelor, astfel încât ele să vă fie clare în minte, atractive în inimă şi posibile în acţiunile concrete. Pacurgerea etapelor sale poate fi cea mai bună investiţie pe care o faceţi în acest început de an. Este o investiţie în crearea propriului dvs. viitor, în netezirea drumului spre împlinirea viselor dvs., în aducerea echilibrului şi satisfacţiei în viaţa dvs.

Despre COMPETENT CONSULTING SRL

Profilul companiei
Competent Consulting oferă consultanţă şi training în domeniul dezvoltării personale şi organizaţionale, folosind cele mai noi descoperiri din NLP şi inteligenţa emoţională pentru a asigura clienţilor săi avantaje asupra competitorilor şi obţinerea de efecte economice notabile prin investiţii minime. Deviza Competent Consulting este „Succesul dumneavoastră este profesia noastră”.

Competent Consulting
Mariana Bichiş – Manager,
tel. (021)-688-7548, 0726-801-881, 0788-294-801
contact@competent.ro