Anunț începere Proiect „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” – SC Competent Consulting srl

BUCURESTI - 26 aprilie 2021

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Social, #CSRcovid19

Live site

Societatea comercială Competent Consulting srl anunță lansarea proiectul cu titlul „Sprijin financiar pentru relansarea activității societății comerciale Competent Consulting srl” proiect nr. RUE M2-7325 înscris în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Sigle

Sigle

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 6 aprilie 2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societății comerciale Competent Consulting srl cu capital de lucru acordat sub formă de grant, în vederea relansării și continuării activității sale.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

    • menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni de la data acordării grantului,
    • menținerea numărului locurilor de muncă existente la data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni de la data acordării grantului,
    • lansarea pe piață a unor noi servicii, adaptate realității economico-sociale generate de criza COVID-19.

 Valoarea proiectului este de 77.417,8275 lei (valoarea totală) din care: 67.319,85 lei grant și 10.097,9775 lei cofinanțare.

 Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020]

Despre COMPETENT CONSULTING SRL

Competent Consulting oferă consultanţă şi training în domeniul dezvoltării personale şi organizaţionale, folosind cele mai noi descoperiri din NLP şi inteligenţa emoţională pentru a asigura clienţilor săi avantaje asupra competitorilor şi obţinerea de efecte economice notabile prin investiţii minime. Deviza companiei este: Succesul dumneavoastră este profesia noastră!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/competent-consulting/anunt-incepere-proiect-granturi-pentru-capital-de-lucru-acordate-imm-urilor-sc-competent-consulting-srl