Cel de-al 1000-lea calendar NLP a fost distribuit

BUCURESTI - 28 februarie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Competent Consulting - liderul formărilor NLP de clasă business - a pus la dispoziţia vizitatorilor siturilor sale www.competent.ro şi www.succesulmeu.ro un superb calendar NLP pentru anul 2007. Pe data de 27 februarie a fost depăşit pragul de 1000 de downloaduri ale acestui fişier, ceea ce demonstrează popularitatea şi prestigiul de care se bucură Competent Consulting în rândul publicului.

Cel de-al 1000-lea calendar NLP a fost distribuit

Fideli misiunii de a pune la dispoziţia publicului românesc cele mai noi informaţii despre NLP şi inteligenţa emoţionale, membrii echipei Competent Consulting au creat în decembrie 2006 un superb calendar NLP, care prezintă cele mai importante 12 principii ale programării neurolingvistice. Acestea sunt însoţite de câteva indicaţii privind modul în care pot fi aplicate în viaţa personală şi profesională, precum şi efectele obţinute. Astfel, calendarul capătă valenţele unui ghid de viaţă încununată de succes, în care potenţialul personal este exprimat la maxim şi obiectivele propuse sunt obţinute mai rapid şi cu eforturi mai mici.
De peste 30 de ani de zile, NLP s-a dovedit a fi cea mai puternică metodă de dezvoltare personală, care asigură:
• îmbunătăţirea comunicării,
• sporirea impactului pe care îl avem asupra celorlalţi,
• creşterea gradului de control asupra stărilor emoţionale,
• armonizarea interioară şi
• eficientizarea acţiunilor.
Beneficiind de serviciile primului trainer NLP din România, Daniel Bichiş, care a fost certificat de Richard Bandler şi SNLP în anul 2000, Competent Consulting oferă tuturor celor interesaţi atât formările generale de Practitioner şi Master-Practitioner NLP, cât şi formarea ca Business Practitioner of NLP. „Suntem mândri că putem oferi această formare, ce va ajunge în anul 2007 la cea de-a treia promoţie” spune Daniel Bichiş, trainer NLP şi EQ. „Am conceput-o ca veriga lipsă a unui MBA, mijlocul prin care se dezvoltă abilităţile de lucru cu oamenii atât de necesare unui manager. Iar feedbackul primit de la absolvenţii primei promoţii ne confirmă că acest curriculum - ce mai există doar în Marea Britanie şi Germania - corespunde perfect nevoilor managerilor atât din companiile multinaţionale, cât şi din cele mai dinamice firme româneşti”. Toate formările NLP beneficiază de triplă certificare internaţională din partea:
• Society of NLP - SUA, certificatele fiind semnate şi de Richard Bandler, co-creatorul NLP,
• IANLP - Elveţia, organism de certificare a calităţii profesionale şi umane a trainerilor NLP,
• International Association of NLP Institutes (IN) - Germania, organism de certificare a calităţii institutelor de training NLP.
„Am câştigat aprecierea şi prestigiul publicului prin seriozitatea şi profesionalismul cu care abordăm fiecare eveniment” declară Mariana Bichiş, manager al Competent Consulting. „Pentru noi, este fundamental ca toţi participanţii să beneficieze la maxim de contactul cu NLP şi inteligenţa emoţională, pentru ca să-şi găsească soluţiile la problemele pe care doresc să le rezolve. Cei care ne cunosc apreciază în mod deosebit atenţia acordată fiecărei persoane în parte şi faptul că trainingurile noastre sunt experienţiale, în care se instalează abilităţi şi se dezvoltă competenţe”.
Un aspect important al activităţii Competent Consulting îl reprezintă comunicarea cu publicul prin Internet. Siturile www.competent.ro şi www.succesulmeu.ro au avut în anul 2006 peste 20.000 de vizitatori unici, aceştia având în medie 19,24 pagini accesate/vizită şi stând în medie 18,1 minute/vizită. „Am ajuns la acest rezultat selectând cu grijă materialele prezentate pe situri şi acordând prioritate celor de interes general, faţă de cele comerciale” explică Cristian Bichiş, marketing managerul Competent Consulting. „Vizitatorii siturilor noastre apreciază faptul că pot găsi aici informaţii interesante şi utile, precum şi foarte multe aplicaţii practice vizând dezvoltarea personală sau organizaţională, fără să fie agresaţi de publicitate sau oferte comerciale ascunse.”
Pentru utilizatorii din clasa business, Competent Consulting a lansat de la începutul anului 2007 trei noi servicii:
• un sistem gratuit de analiză a nevoilor de training ale echipei manageriale (TNA), ce face o analiză a competenţelor actuale şi sugerează modalităţi de depăşire a decalajelor dintre acestea şi nevoile organizaţionale,
• Strategic Visioning, un proces de facilitare a stabilirii viziunii strategice, a sistemului de valori şi a planurilor de implementare,
• testul SEI de identificare şi dezvoltare a competenţelor de inteligenţă emoţională, cu un raport de Leadership ce poate fi imediat transpus într-un Plan de Dezvoltare Personală (PDP) susţinut prin executive coaching.
În felul acesta, s-au multiplicat oportuniţiile de transpunere în realitate a devizei firmei: succesul dumneavoastră este profesia noastră.

Despre COMPETENT CONSULTING SRL

Profilul companiei
Competent Consulting oferă consultanţă şi training în domeniul dezvoltării personale şi organizaţionale, folosind cele mai noi descoperiri din NLP şi inteligenţa emoţională pentru a asigura clienţilor săi avantaje asupra competitorilor şi obţinerea de efecte economice notabile prin investiţii minime. Deviza Competent Consulting este „Succesul dumneavoastră este profesia noastră”.

Competent Consulting
Mariana Bichiş – Manager,
tel. (021)-688-7548, 0726-801-881, 0788-294-801
contact@competent.ro