Forta NLP combinata cu inteligenta emotionala la Body, Mind & Spirit

BUCURESTI - 23 februarie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Cinci workshopuri de câte 45 de minute vor fi prezentate de către Daniel Bichiş, trainer NLP şi EQ Coach, în cadrul Expoziţiei Body, Mind & Spirit organizată de MHMedia la Teatrul Naţional din Bucureşti în perioada 23-25 februarie 2007. Participanţii la workshopuri vor avea ocazia unică de a descoperi forţa transformaţională a NLP şi profunzimea abordărilor bazate pe inteligenţă emoţională. De asemenea, toţi vizitatorii expoziţiei vor putea da gratuit testul SEI, pentru a-şi evalua nivelul inteligenţei emoţionale şi a descoperi care sunt cele mai importante trei abilităţi pe care le au.

Forta NLP combinata cu inteligenta emotionala la Body, Mind & Spirit

Competent Consulting - liderul formărilor NLP de clasă business - va participa la Expoziţia Body, Mind & Spirit, organizată de MHMedia la Teatrul Naţional din Bucureşti în perioada 23-25 februarie 2007. În calitate de unic distribuitor în România a testului de inteligenţă emoţională SEI, oferă gratuit tuturor participanţilor ocazia de a-şi face acest test şi a-şi măsura nivelul inteligenţei emoţionale (EQ). SEI face parte din a doua generaţie de teste de inteligenţă emoţională, fiind la ora actuală cel mai complex şi mai bine structurat. Alături de Raportul privind Calităţile de Inteligenţă Emoţională (pe care-l vor primi gratuit vizitatorii expoziţiei), sunt disponibile Raportul de Dezvoltare, Raportul de Leadership şi Raportul de Grup. Acestea sunt instrumente ce şi-au demonstrat puterea de a direcţiona planul de dezvoltare personală atât al celor interesaţi de maximizarea exprimării propriului potenţial, cât şi al managerilor şi tuturor celor ce vizează poziţia de lider. SEI oferă soluţii şi strategii aplicabile atât la nivel individual, cât şi organizaţional.
O altă ofertă extrem de interesantă făcută de Competent Consulting participanţilor la expoziţie sunt cele 5 workshopuri gratuite, de câte 45 de minute. prezentate de Daniel Bichiş, trainer NLP şi EQ Coach. Va fi o ocazie pentru participanţi să afle lucruri noi despre utilitatea NLP şi a EQ în dezvoltarea personală şi prfesională, dar mai ales să experimenteze direct efectele acestor abordări. Toate workshopurile se vor desfăşura la sala Studio de la etajul 4, zona din dreapta a expoziţiei. Iată programul:
Vineri 23 februarie, de la ora 17:20: Emoţiile - cheia spre armonie
În momentul în care ne cunoaştem cu adevărat reacţiile emoţionale, putem să alegem acţiunile cele mai potrivite şi ne exprimăm în conformitate cu convingerile şi obiectivele noastre pe termen lung. Acest tip de relaţie dintre gânduri, emoţii şi corp este cel care introduce armonie în viaţa noastră şi ne eliberează potenţialul creator. Descoperiţi alături de Daniel modul în care prin devoltarea inteligenţei emoţionale puteţi crea şi întreţine această armonie în viaţa dvs.
Sâmbătă, 24 februarie, ora 12:40: Eliberaţi-vă viitorul de sub povara trecutului
În copilărie învăţăm o serie întreagă de lucruri referitoare la propria persoană şi la relaţiile cu ceilalţi. Acestea sunt apoi folosite pentru a ne creea moduri de reacţie faţă de diferitele situaţii cu care ne confruntăm ca adulţi. Daniel vă ajută să descoperiţi modul în care vă puteţi folosi inteligenţa emoţională pentru a modifica aceste reacţii şi vă puteţi redefini imaginea de sine.
Sâmbătă, 24 februarie, ora 15:10: Succesul începe în mintea dvs.
Atunci câd ne dorim ceva, privim în jur, ne evaluăm posibilităţile şi, în funcţie de concluzia pe care care o tragem, acţionăm sau renunţăm. Programarea neurolingvistică (NLP) arată că acest proces este supus unor deformări, care ne fac să reacţionăm la impresia pe care ne-o facem despre realitate, în loc să acţionăm în funcţie de ceea ce există cu adeărat în noi şi împrejurul nostru. Descoperiţi modul în care acest mecanism poate fi utilizat în favoarea dvs., pentru a vă facilita depăşirea limitelor autoimpuse şi obţinerea de imense satisfacţii.
Duminică 25 februarie, ora 11:30: Creierul - joncţiunea dintre minte, corp şi spirit
Trainerul NLP Daniel Bichiş vă invită la o fascinantă călătorie interactivă, în cadrul căreia veţi descoperi în ce fel mecanismele neuronale vă permit să reuniţi gândurile, emoţiile, acţiunile şi aspiraţiile dvs. Exerciţiile vă vor permite să vă îmbunătăţiţi modul în care vă folosiţi resursele pentru a trăi mai intens, a gusta mai mult din plăcerile vieţii şi a vă extinde conştiinţa penru a cuprinde în ea întreg Universul.
Duminică 25 februarie, ora 15:30: Cuvintele care ne schimbă viaţa
Vi s-a întâmplat vreodată să aveţi impresia că totul este pierdut, că vă loviţi de un blocaj de netrecut, că soarta vă este potrivnică şi nu are rost să vă mai străduiţi? Iar acum, privind înapoi, să descoperiţi că situaţia nu era chiar atât de gravă, că pericolele, dificultăţile, blocajele ţineau mai mult de modul în care aţi interpretat atunci realitatea? Descoperiţi alături de Daniel modul în care alegerea cuvintelor poate să ne schimbe percepţia despre noi înşine şi ceea ce ne înconjoară, eliberându-ne acţiunile şi pregătindu-ne pentru succes.
Vă aşteptăm atât la standul 44, pentru a vă prezenta oferta noastră pe 2007 în materie de formări Business NLP, EQ, coaching, cât şi la aceste workshopuri de mare interes. Şi asta pentru că toţi cei care ne cunosc o confirmă: succesul dumneavoastră este profesia noastră.

Despre COMPETENT CONSULTING SRL

Profilul companiei
Competent Consulting oferă consultanţă şi training în domeniul dezvoltării personale şi organizaţionale, folosind cele mai noi descoperiri din NLP şi inteligenţa emoţională pentru a asigura clienţilor săi avantaje asupra competitorilor şi obţinerea de efecte economice notabile prin investiţii minime. Deviza Competent Consulting este „Succesul dumneavoastră este profesia noastră”.

Competent Consulting
Mariana Bichiş – Manager,
tel. (021)-688-7548, 0726-801-881, 0788-294-801
contact@competent.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/competent-consulting/forta-nlp-combinata-cu-inteligenta-emotionala-la-body-mind-spirit