Inteligenta emotionala va creste audienta

BUCURESTI - 17 iulie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Activitatea jurnalistică implică un nivel de inteligenţă emoţională extrem de ridicat. Capacitatea dvs. de
- a identifica informaţiile cu potenţial de ştire,
- a selecţiona aspectele de interes pentru public şi
- a le comunica de o manieră care să atragă atenţia şi să producă reacţii în public
reflectă nivelul dvs. ridicat de inteligenţă emoţională (EQ). Pe scurt: audienţa pe care o aveţi este direct proporţională cu nivelul EQ, adică cu capacitatea de a identifica, interpreta şi utiliza emoţiile în vederea atingerii unui obiectiv.
Tocmai de aceea, suntem convinşi că sunteţi persoana cea mai potrivită pentru a evalua potenţialul următoarei ştiri:

Inteligenta emotionala va creste audienta

Rezultatele studiului „Inteligenţa emoţională la locul de muncă - 2007”, realizat de Competent Consulting, vor fi prezentate în cadrul conferinţei de presă organizată pe data de 18 iulie 2007, ora 11, la sala Jad a U Business Center - Bucureşti.
Cu această ocazie, ziariştii acreditaţi vor avea acces în premieră la informaţii inedite şi extrem de interesante referitoare la impactul pe care îl are inteligenţa emoţională asupra activităţii companiilor româneşti. Este primul studiu realizat la nivel naţional pe acest subiect, iar rezultatele sale relevă specificul românesc al EQ. Vor fi prezentate printre altele:
- prima hartă a distribuţiei nivelului EQ la nivel naţional;
- prima hartă a echilibrului emoţional în România;
- harta nivelului de epuizare fizică şi emoţională;
- influenţa nivelului EQ asupra eficienţei profesionale;
- relaţia dintre nivelul de pregătire şcolară şi EQ;
- diferenţele dintre bărbaţi şi femei în privinţa EQ şi a echilibrului emoţional;
- relaţia dintre inteligenţa emoţională şi carieră.
De exemplu, v-aţi pus vreodată întrebarea care este diferenţa dintre un creator de firme şi un manager? Sau de ce femeile conduc mai eficient colectivele de mărime medie, iar bărbaţii pe cele mari? Ori în ce fel optimismul vă influenţează cariera? Toate aceste întrebări, şi multe altele, îşi găsesc răspunsul în raportul ce va fi pus la dispoziţia ziariştilor participanţi la conferinţa de presă.
Studiul a fost realizat în perioada martie-iunie 2007, pe un eşantion reprezentativ de 1963 de persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 65 ani, marja de eroare fiind mai mică de 2,2%.
Competent Consulting este în prezent singura companie românească de consultanţă şi training care deţine licenţe pentru măsurarea şi dezvoltarea inteligenţei emoţionale. Competent Consulting face parte din reţeaua internaţională NexusEQ a organizaţiilor implicate în cercetarea şi dezvoltarea inteligenţei emoţionale şi are contracte de parteneriat cu institute similare din Marea Britanie, SUA şi Elveţia. În anul 2006 a lansat un plan strategic de introducere în companiile româneşti a programelor bazate pe inteligenţa emoţională, care implică o serie întreagă de studii şi cercetări de interes public. În cadrul conferinţei de presă va fi lansată şi următoarea etapă a acestui plan strategic.

Una dintre calităţile persoanelor cu EQ ridicat este capacitatea de a lua decizii şi a acţiona extrem de rapid. De aceea, pentru acreditare contactaţi managerul Competent Consulting, Mariana Bichiş, la telefon/fax (021)-688-7548, mobil 0726-801-881, 0788-294-801, sau prin email.

Despre COMPETENT CONSULTING SRL

Profilul companiei
Competent Consulting oferă consultanţă şi training în domeniul dezvoltării personale şi organizaţionale, folosind cele mai noi descoperiri din NLP şi inteligenţa emoţională pentru a asigura clienţilor săi avantaje asupra competitorilor şi obţinerea de efecte economice notabile prin investiţii minime. Deviza Competent Consulting este „Succesul dumneavoastră este profesia noastră”.

Mariana Bichiş,
telefon/fax (021)-688-7548,
mobil 0726-801-881, 0788-294-801.
contact@competent.ro