NLP de clasa business

BUCURESTI - 25 februarie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Vreţi să descoperiţi modul în care criza mondială poate fi transformată într-o oportunitate de dezvoltare personală şi organizaţională? Din 27 martie 2010, cursul de Business NLP Practitioner vă oferă şansa de a vă spori semnificativ abilităţile de management şi de lucru cu oamenii. În cadrul a 9 seminarii de weekend, delegaţii vor folosi tehnici experienţiale şi studii de caz pentru a se dezvolta profesional în conformitate cu nevoile proprii şi ale organizaţiei lor. Alături de Daniel Bichiş, cel masi experimentat şi creativ trainer NLP român, vor explora concepte, viziuni, abordări, scenarii şi tehnici de intervenţie, pentru a genera soluţii practice pentru mediul de afaceri extrem de provocator al acestei perioade.

NLP de clasa business

Managementul modern înseamnă capacitatea de a crea ordine din haos, de a struni forţele potenţial distructive ale pieţei şi a le converti în forţe productive. Iar un manager trebuie, din ce în ce mai mult, să ştie nu atât ce anume, cu cum anume să facă. Avantajul competitiv asigurat până acum de informaţie este în prezent conferit de agilitatea cu care se identifică şi aplică modalităţile concrete de atingere a obiectivelor.
Iar programarea neurolingvistică (NLP) este una dintre cele mai eficiente colecţii de strategii de comunicare, învăţare şi schimbare existente la ora actuală. Elementul distinctiv îl constituie faptul că NLP pune la dispoziţie strategii generative, adică modalităţi de acţiune concretă ce pot fi uşor adaptate unor situaţii noi, uneori chiar fundamental diferite faţă de cea care stă la baza învăţării. Această caracteristică a determinat 90% dintre companiile germane de top (cele urmărite pentru calcularea indicelui bursier DAX) să considere formările NLP drept un avantaj pentru angajarea şi promovarea personalului lor, mai ales la nivelurile de conducere. Iar în cazul unor crize majore ca cea pe care a traversat-o FIAT la sfârşitul anilor '90, când s-a confruntat su spectrul falimentului, NLP şi-a dovedit capacitatea de a oferi nu doar soluţii eficiente, ci şi mijloacele de aplicare a lor în practică într-un ritm extrem de rapid.
Cursul de dezvoltare a abilităţilor manageriale finalizat prin certificarea ca Business NLP Practitioner se adresează exclusiv:
• top-managerilor şi antreprenorilor,
• middle-managerilor,
• persoanelor care îşi pregătesc accesul în zona de top- şi middle-management.
Obiectivele urmărite sunt:
• dezvoltarea aptitudinilor de manager şi lider, a capacităţii de motivare a altora,
• dezvoltarea abilităţior de comunicare, persuasiune şi influenţare a celor din jur,
• dezvoltarea capacităţii de a lua decizii rapide, de a gestiona riscurile şi situaţiile de criză,
• eliminarea barierelor din calea exprimării potenţialului propriu şi al echipei,
• utilizarea eficientă a fiecărei ocazii în vederea obţinerii de rezultate optime, în plan personal şi profesional.
Pentru a ţine cont de specificul activităţii şi personalităţii publicului-ţintă, cursul oferit de Competent Consulting este complet diferit de un curs obişnuit de NLP. Conceptele şi tehnicile sunt prezentate în context organizaţional, pornindu-se mereu de la modelele şi strategiile ce sunt prezentate în cursurile de tip MBA. În acest fel, se asigură un echilibru între transferul de informaţii (ce trebuie să fac) şi abilităţi (cum anume fac). Predarea se bazează pe Dynamic Learning - învăţarea orientată spre acţiune şi experienţă proprie. asigură maximizarea transferului de cunoştinţe, precum şi accelerarea instalării şi dezvoltării de abilităţi, printr-o combinaţie de:
• mini-prezentări de modele şi concepte teoretice,
• studii de caz discutate de întregul grup,
• jocuri de rol şi exerciţii de grup, parţial filmate pe video şi apoi comentate,
• exerciţii experienţiale vizând conştientizarea unor elemente profunde,
• aplicaţii practice la locul de muncă, în intervalul dintre două module.
Participanţii sunt îndemnaţi să exploreze, să exerseze, să coopereze şi să se simtă bine, într-o comunitate de interese. Ca la MBA, dezbaterile şi studiile de caz, alături de jocurille de rol, sunt instrumente didactice intens folosite. În acest fel se dezvoltă aptitudini, atitudini şi comportamente care schimbă fundamental eficienţa activităţii manageriale.
Suportul de curs, de peste 350 de pagini, este suplimentat cu zeci de articole scrise de formatori de opinie din domeniul organizaţional, ce sunt utilizate drept studii de caz şi punct de plecare pentru dezbateri. Iar Daniel Bichiş, cel care a conceput şi prezintă acest curs, este:
•primul român certificat ca trainer NLP de Society of NLP în anul 2000,
• singurul care a fost format direct de trei dintre „părinţii” NLP: Richard Bandler, Robert Dilts şi Judith DeLozier,
•singurul român ce activează ca trainer-asistent al lui Richard Bandler, co-creatorul NLP,
•singurul trainer NLP român invitat constant să susţină workshopuri pe trei continente,
•singurul care are experienţă consistentă (de peste 12 ani) de aplicare a NLP nu doar în training, ci şi în cabinetul de coaching şi în intervenţii organizaţionale.
De aceea, fiecare nou curs organizat de Competent Consulting şi susţinut de Daniel suscită un interes deosebit şi are disponibile doar câteva locuri, majoritatea fiind ocupate de cei care vin datorită recomandărilor personale făcute de absolvenţii seriilor anterioare.
Compentent Consulting este singura companie de training românească abilitată să ofere o dublă certificare în Business NLP:
cea emisă de Society of NLP - SUA (cea mai mare organizaţie din lume, cu peste 50.000 de membrii), certificatele fiind semnate de Richard Bandler, co-creatorul NLP;
cea emisă de IANLP - Elveţia, organism independent de control al calităţii trainingurilor NLP, care certifică faptul că au fost verificate competenţele şi abilităţile trainerilor, precum şi conformitatea suportului de curs cu curricula IANLP.
Combinarea unui certificat de calitate al trainingului cu cea mai larg recunoscută certificare a cunoştinţelor şi abilităţilor acumulate de delegaţi asigură marea credibilitate a acestei formări. În special în mediul de asigurări, cel bancar şi de vânzări, este bine cunoscută calitatea deosebită a formărilor organizate de Competent Consulting, astfel că diplomele au oferit mereu absolvenţilor cursului de Business NLP avantaje atât la angajare, cât şi la promovare.
Cunoştinţele şi aptitudinile dezvoltate de cursul de Business NLP Practitioner reprezintă diferenţa care face diferenţa dintre o persoană de succes şi restul lumii. Absolvenţii cursului stăpânesc haosul şi reuşesc să-l transforme în avantaj competitiv. Iar experienţa lor confirmă faptul că beneficiile apar rapid, sunt directe şi tangibile şi se referă la excelenţa în activitatea profesională şi viaţa personală. De aceea, vizitaţi situl www.competent.ro, pentru a vă rezerva unul dintre ultimele locuri la cursul ce debutează pe 27 martie 2010 la U Business Center Bucureşti.

IMPORTANT: Denumirile Business NLP Pactitioner şi Business NLP Master-Pactitioner sunt mărci înregistrate ale Competent Consulting şi pot fi folosite pe teritoriul României doar cu acordul scris al companiei.

Despre COMPETENT CONSULTING SRL

Competent Consulting oferă consultanţă, coaching şi training în domeniul dezvoltării personale şi organizaţionale, folosind cele mai noi descoperiri din NLP şi inteligenţa emoţională pentru a asigura clienţilor săi avantaje asupra competitorilor şi obţinerea de efecte economice notabile prin investiţii minime. Deviza Competent Consulting este „Succesul dumneavoastră este profesia noastră”.
Competent Consulting
Mariana Bichiş – Manager,
tel. (021)-688-7548, 0726-801-881, 0788-294-801
contact@competent.ro