Trei zile şi cinci motive pentru a profita de pretul minim

BUCURESTI - 13 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Pe 15 ianuarie 2009 este ultima zi în care mai puteţi profita de preţul minim oferit de Competent Consulting celor ce ştiu ce înseamnă trei zile de workshop experienţial şi transformator cu Robert şi Deborah Dilts: ocazia optimă de a vă contura identitatea, de a trece dincolo de personal branding şi a vă crea un fundament solid pentru o viaţă împlinită. Ceea ce deja presa numeşte „Evenimentul anului 2009 in materie de coaching” reprezintă cea mai eficientă investiţie în ceea ce contează cu adevărat: propria persoană.

Trei zile şi cinci motive pentru a profita de pretul minim

Pe 15 ianuarie 2009 vor mai fi doar 100 de zile până la workshopul „Coaching la nivelul identităţii” cu Robert Dilts şi Deborah Bacon-Dilts, organizat de Competent Consulting la hotelul Crowne Plaza din Bucureşti, în perioada 24-26 aprilie 2009. Şi va fi ultima zi în care puteţi profita de preţul minim de participare la ceea ce presa numeşte deja „Evenimentul anului 2009 in materie de coaching”. O perte din locuri au fost deja ocupate de cei care au înţeles cele cinci beneficii majore ale acestei oferte:

1. Este instrumentul ideal pentru facilitarea armonizării şi schimbării rolurilor pe care le jucaţi în viaţa personală şi/sau profesională, reducând mult nivelul de stres şi sporindu-vă nivelul de satisfacţie. În acest workshop veţi învăţa:
• să apreciaţi mai mult viaţa,
• să vă optimizaţi puterea personală,
• să fiţi mai prezent/ă şi centrat/ă,
• să vă conectaţi mai profund la resursele oferite de propria identitate,
• să faceţi un salt în maturizarea la nivel emoţional şi comportamental, adică să vă sporiţi semnificativ nivelul de inteligenţă emoţională.

2. Este o experienţă unică, excepţională - fiecare workshop cu Robert şi Deborah Dilts asigură accesul la realitatea interioară şi armonizarea cu cea exterioară, Schimbările se produc atât de simplu şi eficient, încât pare de neînţeles cum de nu s-au produs anterior. Însă acesta este efectul calităţilor excepţionale de sponsori ai schimbării pe care cei doi şi le-au dezvoltat de-a lungul deceniilor de lucru cu zeci de mii de oameni din întreaga lume

3. Nu este nevoie de formări prealabile în NLP sau coaching pentru a profita la maxim de acest eveniment. Robert şi Deborah au calitatea de a-şi adapta prezentarea la cerinţele particpanţilor, comunicând multi-nivel. În felul acesta, asigură un flux optim de informaţii pentru fiecare categorie de participanţi, creând în acelaşi timp o atmosferă incredibilă, de neuitat.

4. Este susţinut de o personalitate de talie mondială - Robert Dilts, ce a scris 12 cărţi de referinţă din domeniul NLP şi al dezvoltării personale, şi are peste 20 de ani de experienţă în calitate de consultant organizaţional şi executive coach. Robert a fost Invitat la conferinţele anuale ale International Coach Federation (ICF) în calitate de keynote speaker, precum şi solicitat de companii precum Hewlett-Packard, Apple Computers, Banca Mondială, Fiat, Trenitalia, Ernst & Young etc. pentru workshopuri in-house.

5. Este o dovadă de înţelepciune într-o perioadă de criză, deoarece creşterea continuă a cursului RON-EURO scumpeşte zi de zi acest workshop. Numai în ultima lună, diferenţa de curs a crescut preţul în lei cu 9% - bani pe care cei care au acţionat la timp îi pot adăuga la reducerea de 130 EURO oferită de Competent Consulting celor ce se înscriu înainte de 15 ianuarie 2009.

De aceea, de ce să aşteptaţi până în ultima clipă şi să pierdeţi alte 2-3% datorită cursului leu-euro? Dovediţi-vă că vă preţuiţi cu adevărat şi înscrieţi-vă chiar acum pe situl www.dilts.ro, pentru a profita la maxim de cele 5 beneficii oferite de acest workshop excepţional!

Despre COMPETENT CONSULTING SRL

Competent Consulting oferă consultanţă şi training în domeniul dezvoltării personale şi organizaţionale, folosind cele mai noi descoperiri din NLP şi inteligenţa emoţională pentru a asigura clienţilor săi avantaje asupra competitorilor şi obţinerea de efecte economice notabile prin investiţii minime. Deviza Competent Consulting este „Succesul dumneavoastră este profesia noastră”.
Competent Consulting
Mariana Bichiş – Manager,
tel. (021)-688-7548, 0726-801-881, 0788-294-801
contact@competent.ro