NIKKI MCCOY VINE LA TIBO’S SOUL CLUB, in 11 si 12 februarie 2011!

BUCURESTI - 7 februarie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Tibo's Soul Club (Str. Covaci nr. 1, Centrul Vechi) va invita in acest weekend, pe 11 si 12 februarie, incepand cu orele 22.30 , la concertul extraordinar al lui Nikki McCoy, sosita tocmai din USA sa va incalzeasca inimile pentru sarbatoarea de Sf. Valentin!

NIKKI MCCOY VINE LA TIBO’S SOUL CLUB, in 11 si 12 februarie 2011!

Dupa succesul rasunator al lui Irvin Doomes de la deschiderea clubului si sub acelasi slogan "The best music in town" Tibo's Soul Club isi continua traditia aducand una dintre cele mai apreciate voci feminine americane, Nikki McCoy.

Nikki McCoy, din Statele Unite, invitata speciala a acestor seri, va va cuceri de la primele acorduri, artista abordand o gama variata de genuri muzicale, de la pop, r&b, gospel, soul pana la jazz. Vocea sa vibranta si incarcata de pasiune trezeste in sufletele tuturor emotia, pofta de viata si speranta. Asa cum spune si Nikki, „ atunci cand oamenii vin la mine cu zambetul pe buze si spun ca le-am atins inima, inteleg ca darul pe care mi l-a dat Dumnezeu raspandeste in jur dragostea si simt ca mi-am indeplinit misiunea!

Nikki McCoy s-a nascut intr-o mica localitate din USA, Martinsville VA, si nu a durat mult pana cand s-a afirmat pe scena muzicala americana. De la o varsta frageda s-a simtit atrasa de muzica si ritm, primul sau cantec de suflet fiind "Believe In Yourself" din musicalul The Wiz: The Super Soul Musical "Wonderful Wizard of Oz". A inteles din timp ca educatia este extrem de importanta pentru cariera sa muzicala, de aceea a urmat cursurile Virginia State University, departamentul muzica, studiind teoria muzicala cu nume de prestigiu precum Aldrich Adkins, Johnella Edmonds, James Holden, Lisa Edwards-Burrs. A cantat in concerte alaturi de The Commodores si Temptations, si-a făcut debutul pe Broadway in musicalul "Cum am trecut peste". A colaborat cu celebra Whitney Houston (ca si backing vocals), vocea sa fiind deseori confundata cu cea a artistei, datorita timbrului vocal aproape identic.

Ajunsa in Germania, a cantat impreuna cu Dick Brave, Gloria Gaynor, Jeniffer Rush, Backstreet Boys, Bobby Brown si Roachford. A participat la o serie de spectacole de televiziune (Stefan Raab, Harald Schmidt shows), si-a demonstrat talentul in numeroase gale (Gala Premiilor filmului german, la Echo Awards si Rosengarten Mannheimer la Radio Regenbogen). A fost prezenta si premiata la o serie de festivaluri de jazz, precum Jazzival Gladbeck, Jazz-Blues-Soul din Stern-Center Lüdenscheid, Jazzfest Allee-Center Remscheid, Soul & Bluesfest in Arcade - Wuppertal, Jazz & Soul in Siegen - Galerie, Jazzfestival de la Löhr-Center Koblenz, Jazzfest in Rhein-Center Köln (Lions – 6 noiembrie 2005).

Nikki McCoy si-a dedicat intreaga cariera si pasiune publicului, performand in prezent in concerte prin toata lumea, bucurand inimile tuturor cu show-uri de un dinamism si entuziasm molipsitor

Al doilea invitat special, Flavius Teodosiu, cel mai cunoscut saxofonist român peste hotare, devenit deja membru cu drepturi depline al familiei Tibo’s va aduce din nou energia debordanta si ritmurile incredibile ale muzicii de foarte buna calitate.

Nikki McCoy va fi acompaniata de Flavius Teodosiu - the SaxMan, Robert Vuchinger - the coolest keyboards player, Jean Stoian - the hottest guitar player, Catalin Rasvan- the bass guitar professor, si Tudy Zaharescu - the best romanian dummer.

Parteneri media: CV Events, MagicFM, port.ro.

Intrarea este 40 lei, iar pentru rezervari va rugam sa sunati la numerele: 021.312.21.77 si 0745.350.913. Persoana de contact Tudy Zaharescu. Mai multe detalii la www.tibosteakhouse.ro

Despre COMPLETE VISION EVENTS

Infiintata in 2008, CV Events are ca misiune crearea unei abordari unice a evenimentelor si in acelasi timp familiare si apropiate clientilor sai. Din experienta, compania a invatat ca cel mai bun rezervor de idei este insusi clientul si, de aceea, vrea sa cunoasca si sa inteleaga cat mai bine viziunea si unicitatea acestuia, ca apoi sa le transpuna in realitate, realizand un eveniment ce va lasa o puternica amprenta in mintea participantilor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/complete-vision-events/nikki-mccoy-vine-la-tibos-soul-club-in-11-si-12-februarie-2011