Apidermin Sun - Protecție Solară Apicosmetică

BUCURESTI - 29 aprilie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Sanatate, Retail, Farmaceutic

Complex Apicol Veceslav Harnaj lansează o nouă gamă apicosmetică: Apidermin® Sun. Gama Apidermin® Sun protejează pielea împotriva efectelor nocive ale razelor solare atât UVA cât și UVB, în timp ce pielea se bucură de efectele lăptișorului de matcă, subtanța naturală cu cele mai puternice efecte anti-aging.

Apidermin Sun Rasfat Apicosmetic si Protectie Solara

Apidermin Sun Rasfat Apicosmetic si Protectie Solara

Gama Apidermin® Sun este compusă din două produse: emulsie pentru plajă cu factor de protecție 30 și emulsie reparatoare după plajă. Emulsia pentru plajă cu factor de protecție solară 30 și emulsia reparatoare după plajă beneficiază de efectele pozitive ale substanțelor de origine naturală. Complexul Apicol Veceslav Harnaj a păstrat și în această gamă apicosmetică principiile consacrate de 50 ani în tradiția apicosmetică, asigurând atât protecție solară cât și răsfăț pentru piele.

Ingredientele active de origine naturală urmăresc protecția, hrănirea, hidratarea și refacerea pielea atât în timpul cât și după expunerea la soare. Untul de shea, uleiul de cătină, uleiul de migdale dulci și vitamina E asigură substanțele nutritive necesare, în timp ce lăptișorul de matcă luptă împotriva îmbătrânirii premature a pielii și stimulează regenerarea celulară iar alantoina alături de glicerină asigură un nivel optim de hidratare.

Emulsia pentru plaja SPF 30 Apidermin®Sun

Emulsia SPF 30 Apidermin® Sun asigură o protecție ridicată împotriva razelor de soare nocive, atât UVA cât și UVB. Cu ingrediente active de origine naturală, emulsia combate foto îmbătrânirea și hrănește pielea în profunzime. Untul de shea, uleiul de cătină și vitamina E asigură nutrienții vitali pentru o piele catifelată în timpul unei protecții solare ridicate.

Emulsia reparatoare după plaja Apidermin® Sun

Emulsia reparatoare după plajă Apidermin Sun calmează și repară pielea după expunerea la soare. Datorită formulei bogate în ingrediente de origine naturală, emulsia Apidermin oferă o senzație de confort și răsfăț. Ingredientul activ principal, alantoina calmează pielea după expunerea la razele soarelui. În timp ce pielea este calmată și răsfățață de nutrienții din ingredientele active, lăptișorul de matcă stimulează regenerarea celulelor, oprind astfel procesele de îmbătrânire.

 

Gama Apidermin Sun este disponibila în magazinul online pe www.complex-apicol.ro cu un preț de vânzare de 22 ron pentru emulsia pentru plajă SPF 30 și 15 ron pentru emulsia reparatoare după plajă, beneficiile lăptișorului de matcă și ale ingredientelor de origine naturală fiind astfel accesibile unui public cât mai larg.

 

Despre Complex Apicol Veceslav Harnaj

Complexul Apicol “Veceslav Harnaj” este una dintre companiile cu cea mai bogata traditie in productia de cosmetice din Romania, avand o experienta de 50 de ani. Beneficiile produselor apicole sunt daruite întregii lumi prin game precum : Apidermin®, Floramin®, Floral®, Apidermaliv®, game cu o lunga istorie la randul lor.