Conferinta Internationala Oxigen-Ozonoterapie: " Tendinte actuale in Ozonoterapie, editia I"

BUCURESTI - 15 aprilie 2016

Comunicat tip General in Sanatate

In data de 16 aprilie 2016, la Ramada North Hotel din București, va avea loc prima conferință Internațională de ozonoterapie " Tendințe actuale în ozonoterapie". Organizatorii Ozonrelive Romania în parteneriat cu Asociația Complex Care au placerea de a vă anunța prezența la conferință a dr. Mauro Martinelli din Roma, Italia, medic cu o vastă experiență în ozonoterapie.

Conferinta Ozonoterapie

Conferinta Ozonoterapie

In data de 16 aprilie 2016, la Ramada North Hotel din București, va avea loc prima conferință Internațională de ozonoterapie " Tendințe actuale în ozonoterapie". Organizatorii Biolife Romania în parteneriat cu Asociația Complex Care au placerea de a vă anunța prezența la conferință a dr. Mauro Martinelli din Roma, Italia, medic cu o vastă experiență în ozonoterapie. La conferință participă medici de diverse specialități care vin pentru a-și împărtăși experiența în ozonoterapie cu aplicabilitate în domeniul de expertiză al fiecăruia. Ozonoterapia presupune introducerea în corp prin injectare, insuflare sau amestecare parțială cu sângele, a unei cantități precise de amestec oxigen-ozon după niște protocoale puse la punct pentru fiecare afecțiune în parte.Ozonoterapia sau oxigen-ozonoterapia are un istoric de peste un secol. Folosită inițial datorită proprietăților antibiotice ale ozonului pentru potabilizarea apei din rețelele marilor metropole, terapia cu oxigen-ozon a cunoscut treptat o largă răspândire într-o serie de patologii infecțioase și degenerative.  La ora actuală se folosește pentru proprietățile antiiflamatorii și antibiotice, dar și ca modulator imun și stimulator ar regenerării tisulare. Ozonoterapia se recomandă în bolile degenerative articulare, în patologia de coloana vertebrală discală și degenerativă, în insuficiența arterială și venoasă, ca antibacterian și în boli virale precum herpes, zona zoster și hepatite virale cronice B și C, ca imunomodulator și antialergic în alergii nespecifice. Terapia cu oxigen-ozon poate fi considerată un excelent tratament antiîmbătrânire prin potențarea rezervelor antioxidante globale, determinând o încetinire a proceselor de degradare a țesuturilor.

Medicii care doresc să se înscrie se pot informa despre conferință la numerele de telefon:0743027777, 0765483425, 0765483550

Taxa de participare este 250 RON și include masă de prânz la restaurantul Hotelului Ramada North, pauză de cafea, materiale publicitare și parcare hotel.

Plata taxei de participare se poate efectua in avans in contul IBAN: RO39BTRLRONCRT0238164801- Banca Transilvania

http://www.ozonreliveromania.com/conferinta-oxigenozonoterapie.html

http://complexcare.ro/conferinta-tendinte-actuale-in-ozonoterapie-editia-i.html

Despre Complex Care

Asociatie non profit pentru persoanele cu nevoi speciale

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/complex-care/conferinta-internationala-oxigen-ozonoterapie-tendinte-actuale-in-ozonoterapie-editia-i