1000 de aradeni pasionati de viata reptilelor la Complexul Muzeal Arad

Arad - 13 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Expoziţia Reptile Vii se bucură de un real succes în rândul arădenilor, pasionaţi de lumea dinozaurilor : la mai puţin de o lună de la deschidere, peste 1000 de vizitatori au trecut pragul muzeului, unde sunt expuse 60 de specii de reptile şi nevertebrate de pe diferite continente: Asia, Africa, Europa, Australia şi America !

1000 de aradeni pasionati de viata reptilelor la Complexul Muzeal Arad

Expoziţia este o bună oportunitate, atât pentru adulţi, cât mai ales pentru copii, elevi de a vedea specii foarte rare sau chiar pe cale de dispariţie. În cadrul expoziţiei pot fi organizate lecţii de biologie, proiecte educaţionale, totul sub supravegherea unui personal calificat. Pentru prima dată într-o expoziţie în Arad sunt prezente, printre cele 120 de exemplare de reptile şi nevertebrate, 6 specii de şerpi cu clopoţei, crocodili, pitoni uriaşi, piton tigrat albinos din Birmania, vipera rinocer din Africa – exemplar unic în România.

Vedeta expozitiei este PEPINO, crocodilul pitic din Vestul Africii, ce poate creşte până la 1.9 metri şi care face parte din cea mai mică specie de crocodili din lume. Totodată, datorită habitatului şi vieţii nocturne este o specie încă puţin cunoscută de cercetători.

Despre COMPLEXUL MUZEAL ARAD

Invităm în continuare arădenii să descopere secretele vieţii reptilelor de la Complexul Muzeal Arad (Piaţa G. Enescu 1 – intrarea dinspre Parcul copiilor).

Datorită fluxului mare de vizitatori expoziţia va fi deschisă încă 2 luni, până în data de 07 martie 2010, cu un orar special : Marţi – Vineri : 09.00-17.00, iar Sâmbăta şi Duminica expoziţia poate fi vizitată între orele 09.00-19.00.

TAXĂ DE INTRARE :
7 RON - ADULTI
5 RON - COPII, ELEVI, STUDENTI, MILITARI, PENSIONARI
4 RON - MEMBRII GRUPURILOR

Organizatorii oferă ghidaj (10 lei/ghidaj) în limba română, maghiară şi engleză !

TAXA DE FILMARE: 15 RON
TAXA DE FOTOGRAFIERE: 10 RON (FARA BLITZ!)
TAXA DE FOTOGRAFIERE TELEFON MOBIL: 5 RON

www.museumarad.ro
pr@museumarad.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/complexul-muzeal-arad/1000-de-aradeni-pasionati-de-viata-reptilelor-la-complexul-muzeal-arad