compliance    

Comunicate de presa si evenimente pe tema compliance

 • compliance. Romanian Environmental Compliance Conference 2016

  compliance

  Bucuresti - 10 February 2016

  Comunicat de Govnet Mediacom SRL

  Bucuresti, 9 Februarie 2016 – Reprezentantii Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor, Garzii Nationale de Mediu si Agentiei Nationale de Protectie a Mediului, alaturi de experti in problematica de mediu, specialisti si consultanti din zona priva ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre compliance

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul compliance.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la compliance. Informatiile despre compliance cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul compliance, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la compliance, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.