Conferinta pe tema 'Viitorului varstei a treia'

BUCURESTI - 20 octombrie 2008

Comunicat tip General in Social

Conferinta va fi sustinuta de un reprezentant al Fondului Social Vienez, care va face o prezentare a politicii municipale vieneze privind problemele de sanatate si integrare sociala ale persoanelor de varsta a treia.

Municipalitatea Vienei initiaza incepand cu toamna anului 2008 o serie de simpozioane sub titlul „Perspectivele politicii municipale europene“. Primul dintre acestea este dedicat „Viitorului varstei a treia“ si isi propune sa dezbata evolutia demografica si finantarea sistemului de sanatate din capitalele central si est-europene, printre care si Bucurestiul. Simpozinul, la care au fost invitati sa participe si reprezentanti ai municipalitatii bucurestene, va avea loc intre 19 si 21 noiembrie 2008 in cadrul Primariei Vienei.

In vederea stabilirii unui prim contact si a unui prim schimb de experienta, Primaria Vienei organizeaza la Bucuresti, impreuna cu biroul sau de reprezentare, Compress Romania, o intalnire cu dl. Johann Schmidt - reprezentant al Fondului Social Vienez, care va face o scurta prezentare a sistemului vienez de ingrijire si asistenta pentru persoanele de varsta a treia.

Conferinta va avea loc in data de 23 octombrie, ora 12.30, la hotel K+K Elisabeta (str. Slanic 26).

Despre Compress Romania

Compress Romania - Biroul de reprezentare al Primariei Orasului Viena
Serviciul de Presa si Informatii
Roxana Lapadat
Telefon: 021.315.89.37
Fax: 021.303.92.04
Mobil: 0722.57.69.54
roxana.lapadat@compresspr.ro