Computaris vă invită la evenimentul virtual „Smart Solutions for Next Generation Telcos”

BUCURESTI - 29 octombrie 2012

Comunicat tip General in IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie

Computaris, lider pe piața de consultanță și integrare de sisteme din industria telecom (www.computaris.com), vă invită, cu ocazia aniversării a douăzeci de ani de activitate, să participați la evenimentul virtual „Smart Solutions for Next Generation Telcos” organizat pe 14-15 noiembrie.

Ce aduce acest eveniment?

Un număr de 15 webinarii live si webcast-uri ținute de liderii industriei de comunicații, acces gratuit la informații și expertiză în domeniu, articole, whitepaper-uri si studii de caz, precum și oportunitați de networking, toate disponibile printr-o platformă online ușor de utilizat: http://webexpo.computaris.com

Expozanți și speakeri

Conectați-vă și interacționați cu companii de renume din industria de comunicații – parteneri și clienți Computaris: Acision, Amdocs, CSMG, DigitalRoute, Lumata, OpenCloud, Sandvine, SAP, Sicap și Siemens.

Teme și sesiuni eveniment

Aflați care sunt cele mai bune soluții și practici din industrie urmărind seria de webinarii live și webcast-uri organizate pe teme precum:

1. Creșterea loialității și reducerea ratei de churn pentru operatorii mobili de ultimă generație, integrarea cu rețelele sociale, simularea tarifelor, gestionarea completă a campaniilor;

2. Operatori mobili virtuali (MVNO) – cum să stabilești parteneriate avantajoase cu operatorii mobili tradiționali, să îți crești cota de piață ca MVNO, factorii cheie pentru succesul MVNO-urilor;

3. Strategii de Policy Management care permit furnizorilor de servicii de comunicații să maximizeze oportunitățile oferite de creșterea volumului de date pe mobil;

4. Soluții de rating și charging în timp real pentru lansarea rapidă pe piață a serviciilor mobile de ultimă generație, monetizarea serviciilor și minimizarea costurilor operaționale;

5. Mobile money – oportunitățile existente pe piețele mature și în curs de dezvoltare.

Înregistrare eveniment

Acesta este un eveniment virtual gratuit – vă invităm să participați online în zilele de 14 și 15 noiembrie, cu o simplă înregistrare la adresa: http://webexpo.computaris.com/user/register

Pentru mai multe informații despre eveniment, vă rugăm să vizitați http://webexpo.computaris.com, sau să o contactați pe Ioana Șerban, Marcom Manager în cadrul Computaris, utilizând următoarele date de contact: ioana.serban@computaris.com / +40 728 292 880.

Despre Computaris

Despre Computaris Computaris, parte a grupului R Systems, este o companie specializată în integrare de sisteme, consultanță tehnică și dezvoltare software pentru industria de telecomunicații, în special pentru piețele din Europa, America de Nord și Sud-Estul Asiei.

Computaris oferă expertiză telecom la cele mai înalte standarde în următoarele domenii: rating și charging în timp real, mesagerie, mediere de date, management broadband, sisteme de loializare și de reducere a ratei de churn. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.computaris.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/computaris/computaris-v-invit-la-evenimentul-virtual-smart-solutions-for-next-generation-telcos