Nu lasati calculatoarele sa va calce pe nervi!

BUCURESTI - 19 octombrie 2006

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

“Firmele mici si mijlocii, precum si utilizatorii casnici se confrunta cu aceleasi probleme tehnice ca si organizatiile mari, doar ca acestea din urma au personal dedicat IT. Acesta este momentul in care intervine Computer Troubleshooters. Noi oferim consultanta clientilor fie ca au un singur calculator sau o retea client-server ”” afirma Cristina Balanoiu, Director Regional Computer Troubleshooters Romania.

Utilizatorii de calculatoare au un nou furnizor in rezolvarea problemelor IT mult mai rapid, mai de incredere si la preturi competitive. Computer Troubleshooters, o franciza cu acoperire globala specializata in solutii IT pentru IMM-uri si utilizatori casnici, opereaza in Romania in marile orase ca Bucuresti, Bacau, Cluj, Craiova, Deva, Oradea, Ploiesti, Resita, Suceava, Tg Mures.
Computer Troubleshooters ofera o gama larga de servicii it, de la protectie contra programelor spyware si virusilor, pana la reparatii calculatoare, creare retele wireless, dezvoltare si mententanta si hardware/software upgrade.
“Microsoft pregateste noi versiuni pentru Windows client si sisteme de operare pentru servere. Cel mai mare producator software anticipeaza noi tendinte in aplicatii office si deja introduce versiuni beta pentru noile aplicatii web-based. Destul de greu de tinut pasul cu dinamica tehnologiei!! Exista un zvon conforma caruia Microsoft pregateste 7 versiuni numai pentru Windows Vista, urmatorul sistem de operare Microsoft” declara Chip Reaves, National Director Computer Troubleshooters USA
Contabilii doresc sa se concentreze pe activitatea de contabilitate, constructorii in constructii, doctorii in medicina, etc.Aceste firme nu au timp si nici interes sa se puna la curent cu ultimele tehnologii.
Computer Troubleshooters furnizeaza consultanta IT fiind sustinut global de restul echipei.
“Fie ca ati pierdut informatiile clientilor, pozele adunate intr-un an de zile, nu va merge conexiunea la internet sau nu puteti trimite emailuri, toate aceste probleme sunt traumatizante si vitale pentru afaceri”afirma Cristina Balanoiu. “Computer Troubleshooters intelege importanta si urgenta rezolvarii cat mai profesional al acestora.” La un singur apel, Computer Troubleshooters vine la sediul dvs sau acasa in maxim 24 h iar in cazuri urgente in 2 – 6 h.

Despre Computer Troubleshooters

Pentru mai multe informatii contactati pe Cristina Balanoiu la 021-635-50-15 / 0727-480-509 sau romania@comptroub.com.
www.ctromania.ro
cristina.balanoiu@comptroub.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/computer-troubleshooters/nu-lasati-calculatoarele-sa-va-calce-pe-nervi