Comsote    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Comsote

 • Comsote. George Straton, Presedinte Rentrop&Straton

  Comsote

  Bucuresti - 17 February 2012

  Comunicat de RENTROP & STRATON -GRUP DE EDITURA SI CONSULTANTA IN AFACERI S.R.L.

  Orange este reteaua de telefonie mobila cea mai utilizata in mediul antreprenorial (conform raspunsurilor a 44,5% din participanti). Intreprinzatorii care declara ca folosesc in principal reteaua Vodafone detin, de asemenea, o pondere semnificativ ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: internet , telefonie mobila , vodafone , market research , orange , comsote

  Vezi toate comunicatele de presa despre Comsote

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Comsote.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Comsote. Informatiile despre Comsote cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Comsote, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Comsote, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.