Anunț finalizare proiect „Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor” – TIT COM S.R.L.

Targu Jiu - 22 decembrie 2021

Comunicat tip General in #CSRcovid19

TIT COM S.R.L. anunta finalizarea proiectului cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevazute în anexa nr.2” proiect număr RUE 11500 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Sigle

Implementarea proiectului s-a derula începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (fost MEEMA)/ A.I.M.M.A.I.P.E. Craiova, M2-11500 din 29.07.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societatii TIT COM S.R.L.

Rezultatele obtinute in urma implementarii proiectului sunt următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea totală a proiectului este de 269.914,89 lei din care:

234.708,60 lei grant acordat

35.206,2900 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin

Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Nume: MIHAIL TITERLEA

Telefon: 0746286888

e-mail: insomnyy@yahoo.com                                                                 TIT COM S.R.L.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/comtit-2005-srl/anunt-finalizare-proiect-granturi-pentru-capital-de-lucru-acordate-beneficiarilor-tit-com-s-r-l