Comunicate de presa mai 2019

Cauta un comunicat de presa publicat de o companie in mai 2019:

• ALEXANDRU ROMALO, 200 DE ANI DE LA NAȘTERE

www.romfilatelia.ro

Comunicat de presa al Romfilatelia

Romfilatelia introduce în circulație la data de marți, 7 mai 2019, o emisiune aniversară de mărci poștale sub denumirea Alexandru Romalo, 200 de ani de la naștere, materializată sub forma unei colițe filatelice dantelate cu o marcă poștală a cărei valoare nominală este de 28,50 lei. Grafica alăturată imaginii mărcii poștale ilustrează în facsimil prima pagină a „Monitorului Oficial”, în care a fost publicată legea înființării Curții de Conturi a României și sigla actuală a acestei instituții.     comunicatul de presa

Ursitoare

BUCURESTI - 3 mai 2019

Petrecerea asociata unui moment de incarcatura emotionala si religioasa precum botezul tine cont de tematica si se supune unor reguli aparte. Pentru a fi o petrecere potrivita cadrului, prezenta ursitoarelor a devenit o obisnuinta. Sunt personaje despre care povestile din trecut amintesc in detaliu, doar ca in context modern aduc in scena un spectacol dedicat nou nascutului, micului crestin.     comunicatul de presa

Alte informatii despre: ursitoare botez, paradisul personajelor

• Anvelopele auto si importanta lor

anvelope online

Comunicat de presa al AnveloSHOP

Cauciucurile au o importanta majora in buna functionare a masinii. Cu cat setul de pneuri se afla intr-o stare mai buna, cu atat veti rula in siguranta si riscurile de accident scad considerabil. De aceea este important sa analizati starea cauciucurilor regulat    comunicatul de presa

• Bursele JTI pentru Jurnaliști, Lansarea ediției 2019-2020

Comunicat de presa al Ad Media Consult

De Ziua Mondială a Presei, Bursele JTI pentru Jurnaliști anunță ediția 2019 - 2020, realizată cu sprijinul foștilor bursieri, al Asociației „Clubul Presei Economice”, al Fundației Art Production și al agenției Ad Media Consult.
        comunicatul de presa

Bricolaj Market

BUCURESTI - 2 mai 2019

Sistemele moderne pentru casa si gradina lanseaza provocarea de a ne adapta acestora si de a investi in propriul confort. Cu preocupare in acest sens, magazinul online Bricolaj Market vine cu gama sa variata de produse: centrale, boilere, scule, panouri solare si echipamente de ventilatie, printre altele.     comunicatul de presa