Comunicate de presa din domeniul Cursuri

 • BUCURESTI - 25 februarie 2013

  Concursul naţional The Great Business Challenge iniţiat de Facultatea de Management din SNSPA desfăşoară pe 25 şi 26 februarie o sesiune specială de training în care echipele participante vor beneficia de insight-uri importante din business, comunicare şi organizare de evenimente de la specialişti din aceste domenii. Sesiunea va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti în Sala Mare între orele 10:00 şi 16:00 şi sunt aşteptaţi să participe un număr deja confirmat de 25 de echipe formate din tineri din capitală, dar şi din marile oraşe din afara Bucureştiului.    comunicatul de presa

  Alte informatii despre: SNSPA, Facultatea de Management, the great business challenge, concurs studenți

 • Bran - 22 februarie 2013

  Comunicat de presa al Miculete Cristina PFA

  Cui se adresează acest workshop?

  Acest workshop se adresează tuturor celor care simt nu pot sub nici o formă să ajungă la bucuria, iubirea, prosperitatea pe care o doresc în viaţa lor. Vă spun că puteţi însă nu aţi căutat în locul potrivit până acum. E clar că făcând acelaşi lucru nu puteţi obţine decât acelaşi rezultat. Daţi-vă voie să vă abandonaţi într-o nouă experienţă, pentru experienţele noi înseamnă expansiune.

  Acest workshop se adresează celor care simt în interiorul lor, o chemare sau o îndemnare a sufletului de a veni, dincolo de orice cuvinte.

  Acest workshop se adresează celor care îşi doresc să readucă în viaţa lor bucuria zilnică, iubirea, prosperitatea, pacea şi siguranţă interioară care să nu se mai schimbe în funcţie de valurile vieţii.

  Prin jocurile şi meditaţiile pe care le vom face veţi avea ocazia să treceţi dincolo de tot ceea ce aţi citit, de toate metodele mentale pe care le-aţi încercat până acum, şi chiar să intraţi în contact cu fiinţa voastră adevărată, reactivandu-vă curgerea energiei vitale interioare, care vă va oferi o uşurinţă şi o curgere extraordinară a tot ceea ce aţi căutat până acum, în viaţa voastră exterioară.

  Fiind un workshop în mare parte experienţial, vei avea ocazia să te eliberezi chiar aici, în acest spaţiu de întâlnire, plin de iubire şi prezenţa, susţinut de energia întreagă a grupului, de multe dintre ‘’ranile’’, diviziunile, ce au acoperit până acum acest flux natural interior care a condus la lipsurile din viaţa ta exterioară.
  Cui se adresează acest workshop?

  Acest workshop se adresează tuturor celor care simt nu pot sub nici o formă să ajungă la bucuria, iubirea, prosperitatea pe care o doresc în viaţa lor. Vă spun că puteţi însă nu aţi căutat în locul potrivit până acum. E clar că făcând acelaşi lucru nu puteţi obţine decât acelaşi rezultat. Daţi-vă voie să vă abandonaţi într-o nouă experienţă, pentru experienţele noi înseamnă expansiune.
      comunicatul de presa

 • Doar astazi, maine si luni, 15% REDUCERE pentru inscrierea la singurul curs de COACHING acreditat din Romania!

  BUCURESTI - 21 februarie 2013

  Comunicat de presa al CBC ROMANIA

  Cursul este acreditat de toate organismele statului Roman si UE si ofera certificare de libera practica in coaching!
      comunicatul de presa

 • Curs de FOTOGRAF

  BUCURESTI - 21 februarie 2013

  Centrul de Pregătire Profesională în Cultură vă propune participarea la un program tematic, dedicat pasionaţilor domeniului fotografic: cursul de FOTOGRAF, organizat în perioada 4 martie-3 mai 2013 la sediul din Bd. Unirii-Bucureşti.Modulele sunt bazate pe ateliere practice care completează noţiunile teoretice, programate seara, de la 18.00-21.00, şi în câteva zile de week-end. Susţinute de fotografi profesionişti, cu o bogată experinţă în domeniu, subiectele pornesc de la regulile de compoziţie şi detaliile tehnice ale utilizării echipamentului până la analiza estetică a cadrelor realizate.    comunicatul de presa

 • Curs ASISTENT RELATII PUBLICE SI COMUNICARE

  BUCURESTI - 20 februarie 2013

  Centrul de Pregatire Profesionala în Cultura organizeaza un nou program de formare profesionala pentru ocupatia de ASISTENT RELATII PUBLICE SI COMUNICARE, in perioada 25 februarie – 08 martie 2013, de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 16:00.
  Agenda cursului cuprinde:
  * activitatea de relatii publice;
  * dezvoltarea relatiilor cu mass-media;
  * utilizarea noilor tehnologii in relatiile publice;
  * organizarea de evenimente si campanii de relatii publice;
  * monitorizarea si evaluarea programelor de relatii publice.
      comunicatul de presa

 • Atelier de discurs public

  BUCURESTI - 19 februarie 2013

  Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura va invita in perioadele 25-27 februarie sau 4-6 martie la un nou program: Atelierul de discurs public.

  Atelierul se adreseaza tuturor celor care vor sa isi structureze mai bine si sa isi prezinte public intr-un mod cat mai atractiv un discurs: conducatori din institutii culturale si specialisti care au atributii de lucru cu publicul - ghidaj, programe educationale etc.
  Timp de 3 zile participantii vor avea ocazia sa exerseze vorbitul in public, vor fi filmati si vor primi feedback de la formatori si de la participanti. La final fiecare participant va pleca acasa cu un portofoliu de 2-3 discursuri inregistrate care ii vor fi de ajutor in definirea propriului stil de discurs public.
      comunicatul de presa