Comunicate de presa din domeniul Turism

 • BUCURESTI - 7 octombrie 2005

  Comunicat de presa al ANTREC

  Vacanţele la ţară reprezintă deja o tradiţie în Europa. Spre deosebire de alte forme de turism, vacanţele la ţară oferă vizitatorilor posibilitatea de a se bucura de marea diversitate a culturii noastre, a tradiţiilor şi naturii.
  Datorită cererii tot mai mari de pe piaţa internaţională, în ultimii ani, organizaţiile de turism rural din întreaga Europă au făcut mari eforturi pentru a îndeplini toate cerinţele turiştilor oferindu -le servicii la standarde ridicate.
  Rezultatul acestui proces relevă un produs european unic care îmbină diversitatea culturală cu dezvoltarea durabilă şi calitatea oferită clientului.
      comunicatul de presa

 • Cum iesim din tara de la 01 Octombrie 2005

  BUCURESTI - 4 octombrie 2005

  Comunicat de presa al INTERRA

  Ordinul 820/2005 al MAI, prezinta noile norme privind iesirea cetatenilor romani din tara, cu aplicare de la 01. Oct. 2005 .

  Pentru multi textul ordinului prezinta destule neclaritati / inadvertente in ce priveste documentele care trebuie prezentate in vami.

  Un lucru este sigur si simplu; se accepta documentele de calatorie de tip "voucher" emise de catre agentii de turism licentiate, specializate, care atesta preplata serviciilor necesare.

  Este vorba de bilete de avion, vouchere de cazare, rent-a-car, transferuri de la aeroport, etc.

  Interra Travel este o astfel de agentie, cu servicii garantate si respectiv cu documente de calatorie acceptate de catre autoritati.

  Mai mult,legatura cu pasagerii este permanenta si prin intermediul liniilor de telefon dedicate non-stop. Agentii INTERRA TRAVEL rezolva la orice ora orice problema care poate aparea pe timpul calatoriei, din motive obiective sau nu..      comunicatul de presa

 • Saptamana Romaneasca la Continental Hotels Romania - 12-21 octombrie

  BUCURESTI - 3 octombrie 2005

  Comunicat de presa al Continental Hotels

  Vă aşteptăm, intre 12 si 21 octombrie, la Bucureşti, Arad, Oradea, Sibiu, Suceava, Tîrgu-Mureş si Turnu Severin, la tradiţionala Săptămână românească.


      comunicatul de presa

 • Marea Britanie si Scandinavia cu trenul!

  BUCURESTI - 29 septembrie 2005

  Comunicat de presa al WASTEELS ROMANIA

  Wasteels Voyages ofera in exclusivitate in Romania posibilitatea de a face rezervari si de a cumpara bilete pentru calatoria cu trenul pe teritoriul Marii Britanii si al Scandinaviei.    comunicatul de presa

 • Timisoara - 28 septembrie 2005

  Comunicat de presa al Express Finance

  Proiectul „Salutări din România”, iniţiat de Programul EDS (Programul de Dezvoltare a Microîntreprinderilor, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii) şi Junior Achievement România şi finanţat de USAID (Agenţia Statelor Unite Pentru Dezvoltare Internaţională) reprezintă un demers internaţional de participare a mediului educaţional românesc la promovarea imaginii României în lume prin implicarea elevilor români care dau dovadă de inteligenţă şi talent.
  Cărţile poştale realizate de tinerii participanţi au constat în desene, fotografii, colaje sau imagini digitale care prezintă aspecte interesante şi atractive din România, însoţite de un mesaj-text de bun-venit. Lucrările câştigătoare vor fi promovate la târgurile de turism din Milano, Londra şi Berlin, călătorind astfel prin întreaga lume.
      comunicatul de presa

 • TOAMNA ITALIANA CU BLUE AIR

  BUCURESTI - 27 septembrie 2005

  Comunicat de presa al Blue Air

  Intre 1 si 15 octombrie ai superoferta de toamna Blue Air! Bilete de avion pentru: Roma - 49 EUR + taxe/segment in zilele de marti, miercuri si joi) si 69 EUR + taxe/segment in zilele de luni, vineri, sambata si duminica); Milano (Bergamo): 49 EUR+ taxe/segment!

      comunicatul de presa

 • Deplasari in Europa cu pachetul

  BUCURESTI - 27 septembrie 2005

  Comunicat de presa al INTERRA

  Agentia de turism Interra Travel va aduce la cunostinta avantajele conceptului "Fly & Rail".

  Serviciul combinat alcatuit dintr-un bilet de avion si un bilet de tren. Conceptul “Fly & Rail” se aplica cu mare succes pentru calatoriile care au ca destinatie orase “secundare” din Europa, pentru care nu exista zboruri directe din Romania.
  Se combina un bilet de avion - zbor direct pana la orasul principal din apropiere cu un bilet de tren in continuare.
  Unul dintre avantajele acestui concept este cel financiar, costul combinat bilet avion – bilet tren este sensibil mai mic decat al unui bilet de avion pana la destinatie.
  Un alt avantaj il constituie faptul ca nu necesita transfer de la aeroport la gara, majoritatea oraselor mari europene au si gara chiar in aeroport.
      comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 27 septembrie 2005

  Comunicat de presa al INTERRA

  Agentia de turism Interra Travel va aduce la cunostinta ca o data cu inceputul toamnei si marile companii aeriene au inceput sa scoata la rampa oferte speciale pentru biletele de avion.
  Daca doriti sa calatoriti, fie pentru afaceri sau de placere nu ezitati sa va faceti o rezervare din timp pentru a beneficia de ofertele de toamna care sunt cu adevarat bune.
      comunicatul de presa

 • Webspot Media ofera o mana de ajutor agentiilor de turism.

  BUCURESTI - 22 septembrie 2005

  Comunicat de presa al WEBSPOT Media

  Webspot media a lansat de curand un proiect pentru agentiile de turism. Proiectul se numeste Tourism Solutions Plus, se refera la o aplicatie web-software ce reprezinta o solutie integrata intre pagina de web si interfata de administrare a unui site de turism si are drept scop eficientizarea prezentarii ofertelor agentiilor de turism.    comunicatul de presa

 • Pina in

  Iasi - 20 septembrie 2005

  Comunicat de presa al DS PRESS

  Grecia a devenit in ultimii ani o destinatie preferata de turistii romani. Peisajele incintatoare, dar mai ales costurile reduse reprezinta "magnetul" care ii atrage pe cei dornici de citeva zile de odihna. Din pacate, calitatea serviciilor prestate de agentiile de turism care ofera sejururi in tara lui Homer este sub nivelul asteptarilor. O scurta trecere in revista a traseului parcurs de un grup de turisti demonstreaza interesul si respectul pe care il manifesta unele agentii fata de clienti.    comunicatul de presa

 • Complexul Bastion din Sinaia îşi deschide porţile regale

  Sinaia - 19 septembrie 2005

  Comunicat de presa al IMAGE FACTORY

  Complexul Bastion – un monument istoric al Domeniului Regal Peleş din Sinaia, capătă valoare prin restaurare şi repunerea lui în circuitul turistic de elită    comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 14 septembrie 2005

  Comunicat de presa al Outextrem

  Incepand din aceasta toamna Outextrem va ofera posibilitatea de a va organiza evenimentele de team building pe litoralul grecesc si turcesc    comunicatul de presa

 • CELE MAI IEFTINE BILETE DE AVION PENTRU PARIS AU FOST PUSE AZI IN VANZARE!

  BUCURESTI - 9 septembrie 2005

  Comunicat de presa al Blue Air

  Din 11 octombrie, compania aeriana Blue Air te provoaca sa-ti urmezi visul!
  Zboara la Paris de trei ori pe saptamana, cu preturi incepand de la numai 38 EUR + taxe pentru un bilet dus-intors !
      comunicatul de presa

 • TOAMNA ITALIANA CU BLUE AIR

  BUCURESTI - 8 septembrie 2005

  Comunicat de presa al Blue Air

  Intre 15 si 30 septembrie ai superoferta de toamna Blue Air:
  Roma: 138 EUR + taxe
  Milano (Bergamo): 98 EUR+ taxe
  Preturile sunt valabile pentru orice bilet dus-intors cu perioada de calatorie 15-30.09 a.c.
      comunicatul de presa

 • DESCOPERA PARISUL CU BLUE AIR

  BUCURESTI - 8 septembrie 2005

  Comunicat de presa al Blue Air

  Din 11 octombrie, compania aeriana Blue Air te provoaca sa-ti urmezi visul!
  Zboara la Paris de trei ori pe saptamana, cu preturi incepand de la numai 38 EUR + taxe pentru un bilet dus-intors !
      comunicatul de presa

 • Timisoara - 1 septembrie 2005

  Comunicat de presa al Express Finance

  Între 10–11 septembrie, primăria Răşinari şi Consiliul Judeţean Sibiu organizează al doilea Festival anual al Brânzei şi Ţuicii. Pentru prima dată, festivalul va avea şi un Colţ al tinerilor, sponsorizat de Junior Achievement, Hewlett-Packard România şi USAID / EDS.
  “Acest colţ al tinerilor se adresează copiilor care doresc să creeze cărţi poştale pentru concursul Salutări din România”, a explicat William Seas, Director CHF Internaţional România. Copiii vor avea ocazia să folosească computere şi camere digitale HP, sau doar creioane colorate şi pixuri, pentru a prezenta în imagini ce are România mai frumos. Scopul proiectului nostru este de a ajuta România să devină o destinaţie turistică mai competitivă. Imaginile pe care le crează tinerii români, o reflecţie a felului în care văd ei frumuseţea ţării în care trăiesc, reprezintă o modalitate unică de promovare a României”.
      comunicatul de presa

 • A doua ediţie a festivalului anual al brânzei şi ţuicii va avea loc la Răşinari între 10 şi 11 septembrie

  Timisoara - 1 septembrie 2005

  Comunicat de presa al Express Finance

  Între 10 şi 11 septembrie 2005 Judeţul Sibiu va găzdui a doua ediţie a festivalului Brânzei şi Ţuicii. În fiecare an târgul este găzduit de o comunitate diferită. În acest an festivalul se va desfăşura la Curmătura, lângâ oraşul Răşinari, la 20 de kilometri sud-vest de Sibiu.

  “Festivalul brânzei şi al ţuicii promovează oferta regiunii noastre”, spune Crina Sim, reprezentanta Consililui Judeţean Sibiu şi unul dintre principalii organizatori ai evenimentului. “Există foarte mulţi producători în această regiune, de aceea am hotărât să organizăm acest eveniment într-un loc diferit în fiecare an, pentru a sublinia oferta unică a fiecărei localităţi, astfel încât toată regiunea să poată beneficia de avantajele economice conferite de acest festival”.
      comunicatul de presa

 • BLUE AIR – AUTORITATILE FRANCEZE CERTIFICA SIGURANTA ZBORURILOR

  BUCURESTI - 30 august 2005

  Comunicat de presa al Blue Air

  Blue Air, singura companie aeriana low-cost 100% romaneasca, se afla pe lista companiilor aeriene cu grad inalt de siguranta a zborului, publicata de Directia Generala a Aviatiei Civile din Franta.

  In data de 29/08/2005 autoritatea franceza a publicat pe site-ul sau official, www.dgac.fr, lista cu companiile aeriene straine si franceze care sunt autorizate sa deserveasca Franta.
      comunicatul de presa

 • Timisoara - 25 august 2005

  Comunicat de presa al Express Finance

  Concursul de cărţi poştale ilustrate ”Salutări din România” , sponsorizat de USAID/EDS şi Junior Achievement România, şi-a extins termenul-limită pentru depunerea lucrărilor până la 20 septembrie 2005.    comunicatul de presa

 • Zborurile Blue Air ofera acum si transport cargo

  BUCURESTI - 18 august 2005

  Comunicat de presa al Blue Air

  Din 16.08.2005 Compania Blue Air a primit certificarea din partea Autoritatii Aeronautice Civile Romane pentru a transporta cargo pe zborurile sale.

  Transportatorii de cargo romani si externi au acum posibilitatea de a transporta rapid sigur si la preturi competitive marfa pe calea aerului cu ajutorul aeronavelor Blue Air.
      comunicatul de presa