Concediu

Definitie Concediu

Interval de timp in care un angajat este scutit conform legii sa lucreze si sa vina la lucru in cadrul unitatii cu care aceasta are incheiat un contract de munca.Concediu de odihna - concediu acordat pentru odihna si recreere.Concediu medical - concediu acordat in caz de boala sau pentru ingrijirea sanatatii.Concediu de studiu - concediu acordat pentru indeplinirea unor obligatii scolare (examene de admitere, de absolvire etc.).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Concediu? Propune definitie

Poze Concediu

 • Promotor Rent a Car Bucuresti

  Poza: De ce ar trebui sa pleci in concediu in ianuarie. Reduceri de pana la 50% la masinile inchiriate de la Promotor Rent a Car

 • fmnrent.ro

  Poza: FMN Rent pentru fiecare concediu

 • Concedii in Proiecte sau Proiecte in Concediu?

  Poza: Concedii in Proiecte sau Proiecte in Concediu?

 • Promotie de vacanta la anvelope de vara! 1 iulie - 10 iulie 2014 - See more at: http://www.anveloshop.ro/article--promotie-de-vacanta-la-anvelope-de-vara-1-iulie---10-iulie-2014--2909.html

  Poza: Anvelope ieftine de concediu, acum la AnveloSHOP!

 • Vezi toate pozele despre Concediu

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Concediu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Concediu. Definitiile termenilor despre Concediu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Concediu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Concediu.