Un nou showroom in zona centrala a Bucurestiului CONCEPT by Dan Serv

BUCURESTI - 17 octombrie 2016

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Piatra naturala, ceramica – gresie si faianta de design, sanitare si parchet

Dan Serv Trading '96, unul dintre cei mai mari importatori si distibuitori de piatra naturala, gresie si faianta de design, obiecte sanitare si parchet din Bucuresti, inaugurează noul showroom CONCEPT by DAN SERV.
Situat pe Calea Victoriei 122 A, showroom-ul are o suprafata de 250 mp.
Pentru a face cele mai bune alegeri pentru planurile lor de constructii/amenajari interioare, renovarea sau amenajarea casei sau a gradinii, clientii din Bucuresti vor beneficia de consiliere de specialitate din partea echipei noastre de vanzari.
Odata cu deschiderea noului spatiu, clientii vor avea la dispozitie o gama extinsa de produse ceramice, piatra naturala si alte materiale speciale pentru orice proiect de design. Astfel, vor obtine, in scurt timp si la cel mai bun raport calitate/pret solutiile ideale pentru toate proiectele.

Simulare spatiu Concept by Dan Serv - Calea Victoriei 122A

Simulare spatiu Concept by Dan Serv - Calea Victoriei 122A

 “Showroom-ul CONCEPT by Dan Serv dorim sa fie o experienta unica pa care o vor avea clientii care ne pasesc pragul. Am dezvoltat parteneriate cu alte servicii conexe in domeniul de design interior care vor fi anunatate in cadrul evenimentului de lansare – unde ii puteti cunoaste personal pe cei care s-au alaturat acestui nou magazin CONCEPT pe zona de design si amenajari interioare; iar cei ce ne vor vizita vor putea piatra naturala, ceramica si obiecte de mobilier. 

Andrei Vines, Director de vanzari

Ne aflăm într-o permanentă expansiune, pe plan local. De la inceputul anului planurile noastre s-au concentrat pe deschiderea unui nou showroom concept in Bucuresti. Este un spatiu de expunere inedit in care clientul va avea o experienta unica. Clientii sunt foarte importanti pentru noi, in lunga experienta pe piata din Romania am identificat nevoile acestora si am incercat sa le transpunem in aceasta noua locatie. Aici pot achizitiona si pot vedea gama noastra de produse expuse in zone ambientale inspirate de la targurile de profil din Italia. Incepand cu luna octombrie ii asteptam in magazinul Concept by Dan Serv pe toti cei ce isi doresc produse de calitate, cu design modern si atractiv. Consilierii nostri de vanzari sunt pregatiti sa le ofere detalii complexe si consiliere in proiectele de amenajari interioare.”, a declarat Dan Dobrescu, director general DAN SERV TRADING '96

Inaugurarea CONCEPT by Dan Serv va fi punctata printr-un eveniment special. In luna noiembrie invitati speciali arhitecti, dezvoltatori imobiliari, constructori, clienti din portofoliul companiei vor putea vizita spatiul beneficiind de oferte si produse unicat.

“Showroom-ul CONCEPT by Dan Serv dorim sa fie o experienta unica pa care o vor avea clientii care ne pasesc pragul. Am dezvoltat parteneriate cu alte servicii conexe in domeniul de design interior care vor fi anunatate in cadrul evenimentului de lansare – unde ii puteti cunoaste personal pe cei care s-au alaturat acestui nou magazin CONCEPT pe zona de design si amenajari interioare; iar cei ce ne vor vizita vor putea vedea mobila de design, obiecte de décor cat si corpuri de ilumiat in aceleasi ambiente unde ceramica de design si piatra naturala sunt”actorii principali”. Ne-am pregatit indelung pentru aceasta deschidere si ii asteptam pe clienti cu o multime de oferte si o selectie de produse de inalta calitate pentru orice proiect de amenajari interioare.”, a declarat Andrei Vines, Director de vanzari

Despre Dan Serv Trading '96

Prin gama de produse de inalta calitate Dan Serv Treding se numara printre liderii din piata romaneasca cu o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu. Este un importator si distibuitor de produse din piatra naturala, piatra semipretioasa,ceramica de design, obiecte sanitare completand gama cu parchet. Oferia servicii complete de instalare, montaj si intretinere. Implicati in mii de proiecte de design si amenajari interioare au un portofoliu amplu de clienti.

Un business de familie detinut de catre Mariana si Dan Dobrescu, au inaugurat primul magazin in anul 1996 in Bucuresti. Douazeci de ani mai tarziu, compania s-a extins cu nenumarte colaborari in domeniu, avand echipe profesionale de vanzari, de conislieri cat si de montaj. In luna august 2016, compania aniverseaza 20 de ani de existenta, momentul fiind marcat prin inceperea lucrarilor de amenajare la noul spatiu CONCEPT by DAN SERV din Calea Victoriei 122A.