BOLD fashion îşi lansează colecţia de toamnă-iarnă 2011/2012 şi website-ul http://boldfashion.ro

BUCURESTI - 23 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

BOLD fashion – cea mai nouă etichetă de streetwear Proudly Made in Romania – lansează joi, 24 noiembrie, colecţia toamnă-iarnă 2011/2012 – Come As You Are!, şi website-ul de prezentare http://boldfashion.ro.


La exact un an de zile de la ieşirea pe piaţa românească, BOLD fashion îşi lansează cea de-a doua colecţie completă. Come As You Are! este un manifest pentru normalitate în media, pentru onestitate şi împotriva consumerismului forţat. Colecţia a fost prezentată mai întâi pieţelor externe, în cadrul târgului de modă Premium Messe – Berlin, din luna ianuarie 2011. Selecţii din această colecţie sunte deja vândute în două shop-uri din Germania (Berlin şi Munchen) şi într-unul din Doha, Qatar.  

Echipa BOLD a construit o instalaţie concludentă, integrată în concept-squat-ul temporar BOLD din Strada Covaci nr. 4 – Centrul Istoric al Bucureştiului.  Structura va putea fi studiată începând de joi, 24 noiembrie, ora 14 şi va rămâne expusă – într-un fals display de magazin – pe toată perioada de ocupare a spaţiului (24 noiembrie – 24 decembrie 2011). Astfel, întreaga colecţie Come As you Are! va putea fi admirată şi verificată de către oricine, timp de o lună, zilnic între orele 12 şi 20.

Selecţii din colecţia BOLD fashion , toamnă-iarnă 2011/2012, vor putea fi achiziţionate începând de vineri, 25 noiembrie 2011, din boutique-ul Entrance Shop – Bucureşti (Str.Brezoianu nr.23-25) şi online, pe http://molecule-f.com. Iar începând de la 1 decembrie 2011, BOLD fashion va lansa şi un magazin online integrat în site-ul de prezentare http://boldfashion.ro.

BOLD fashion este cea mai nouă etichetă de streetwear gândită, produsă şi promovată în România, cu epicentrul de creaţie în Bucureşti, punctul zero al pop-culturii autohtone. BOLD fashion este o marcă înregistrată a Concept Fabrica, producător de concepte fashion începând cu anul 2007. 

BOLD fashion este al vostru.

Facebook:http://www.facebook.com/boldf

Feedback: bold@boldfashion.ro

Website:http://boldfashion.ro

Despre Concept Fabrica

Persoană de contact: Matei Schwartz
M: +40 723 131 043
Email: mateischwartz@gmail.com/ matei@boldfashion.ro