CONCEPT HOTELS ALĂTURI DE HORECA EXPERT LA GASTRO SHOW

BUCURESTI - 21 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Turism

Concept Hotels, lider pe piaţa românească în furnizarea de produse şi accesorii adresate domeniului Ho.Re.Ca, a participat alături de Horeca Expert la Gastro Show, eveniment ce s-a desfăşurat în perioada 13-14 noiembrie 2008, între orele 11:00 şi 16:00, la Constanţa, în showroom-ul Horeca Expert din Blvd. Mamaia nr. 292.

CONCEPT HOTELS ALĂTURI DE HORECA EXPERT LA GASTRO SHOW

La eveniment au luat parte specialişti din domeniul Ho.Re.Ca., atât din România cât şi din Italia, ce au realizat o serie de demonstraţii şi prezentări. Maeştri bucătari, patiseri şi cofetari din cele două ţări au prezentat arta culinară în cel mai elegant mod. Participantii au avut posibilitatea de a studia si testa echipamente de ultima generatie pentru bucatarii, precum si de a schimba informatii cu oameni din domeniu, intr-un cadru profesional.
Concept Hotels a avut onoarea de a adăuga evenimentului un strop de culoare, parfum şi tehnologie prin produsele expuse. Dintre acestea, s-au remarcat gama variată de cosmetice, atât standard cât şi de lux (Armani, Bvlgari, Chopard), signalectica, inventar moale (halate de baie, papuci, prosoape atat standard cat si personalizate), uniforme personal, minibaruri, seifuri şi încuietori de ultimă generaţie. Vizitatorii s-au aratat de-a dreptul incantati de oferta de produse destinata dotarilor de restaurante, ce cuprinde printre altele, meniuri si servetele personalizate, suport meniu, lampi, numere de masa, si multe altele.
Horeca Expert, una dintre cele mai importante companii de profil Ho.Re.Ca. din România, oferă o gamă diversificată de produse pentru dotările hotelurilor, restaurantelor, barurilor, teraselor, fast food-urilor şi patiseriilor.

Despre Concept Hotels

Concept Hotels nu este la prima colaborare de acest gen cu Horeca Expert, cele două companii desfăşurând în mod repetat acţiuni specifice parteneriatului lor.
Concept Hotels
Bd. Al. I. Cuza 41, sector 1, Bucuresti
074CONCEPT
075CONCEPT
marketing@concepthotels.ro