Borealy lanseaza saniute cu decoratiuni Swarovski pentru cosurile de Craciun

BUCURESTI - 18 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Retail

Sarbatorile de Craciun se apropie cu pasi repezi si vor incepe cat de curand sa dea batai de cap companiilor in privinta alegerii cadourilor potrivite pentru angajatii si partenerii lor. Pentru a le inspira, Borealy lanseaza colectia Cosuri de Craciun 2011 – Corporate Edition.

Borealy lanseaza saniute cu decoratiuni Swarovski pentru cosurile de Craciun

Oferta este una cum nu se poate mai variata! Chiar si cele mai indecise companii vor avea de unde sa aleaga: peste 70 de modele diferite de Cosuri de Craciun, unice atat prin modele de cosuri cat si prin produsele de cea mai buna calitate. Este imposibil sa nu se gaseasca ceva pe gustul si dorintele fiecarei companii!           

            Principala atractie a noilor Cosuri de Craciun de anul acesta pentru companii o reprezinta decoratiunea pentru brad produsa de Swarovski Elements. Aceasta insoteste orice cos cu valoarea mai mare de 150 lei si adauga o nota de stralucire si rafinament cadoului.

            In sezonul sarbatorilor 2011, cele care impresioneaza prin originalitate sunt insasi modelele de cosuri: ovale, rotunde, cu diverse decoratiuni atasate, simple tavi sau chiar regalele cosuri supra-etajate pe trei nivele. Adevaratele vedete sunt insa cele in forma de sanie, carora li se poate atasa inclusiv un Mos Craciun, pentru ca tabloul sa fie complet. Exista o categorie speciala chiar si pentru cei mici: cosuri vesele cu dulciuri din plin.

            Nici bugetul nu este scapat din vedere. Categoria Economic se potriveste perfect acelor companii care doresc sa aloce un buget restrans acestui capitol, in vreme ce categoria Premium contine cadouri luxoase si rafinate, pentru partenerii de afaceri mai importanti.

            Obiectivul Borealy este sa ofere cele mai bune servicii clientilor sai si de aceea ofera personalizare gratuita a produselor din cosuri si livrare gratuita a cosurilor de Cadouri in zona Bucuresti. De asemenea, fiecare companie isi poate personaliza continutul cosurilor, alegand produsele potrivite pentru fiecare client in parte.

Cosurile de Craciun Borealy – Corporate Edition pot fi procurate de pe site-ulwww.cadouri-originale.ro, acolo unde fiecare companie poate de asemenea solicita o oferta personalizata.

 

Pentru informatii sau fotografii suplimentare, va stam oricand cu placere la dispozitie.

 

Persoana de contact:

Gabriela Constantin, Marketing Director

Tel. 0755.924.746

Email:gabriela.constantin@borealy.ro

Despre BOREALY GIFTS S.R.L.

Despre Borealy Gifts

Compania Borealy Gifts SRL activeaza in mediul online din anul 2008, axandu-se pe comercializarea de Cadouri Corporate, bijuterii Swarovski si cadouri exclusiviste. Elementul definitoriu asociat brandului Borealy este abordarea diferita a comertului online, cu focus pe produsele premium si de lux, conceptul exclusivist, personalizarea si potrivirea cadourilor cu personalitatea destinatarului.
In ceea ce priveste colectiile de bijuterii, ele se axeaza in principal pe cele confectionate manual, cu cristale Swarovski Elements. Oferta cuprinde peste 300 de modele de bratari, coliere, inele, cercei, seturi de nunta si tiare. De altfel, compania a avut ca sursa de inspiratie stralucirea unica a aurorei boreale - un spectacol in sine, discret si grandios deopotriva, care se regaseste in rafinamentul si eleganta tuturor colectiilor de bijuterii Borealy.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/concept-management-consulting-srl/borealy-lanseaza-saniute-cu-decoratiuni-swarovski-pentru-cosurile-de-craciun