Borealy.ro a castigat premiul de cel mai bun magazin online la categoria “Cadouri si Bijuterii” la Gala Premii

BUCURESTI - 3 decembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail, Internet

Live site

Joi, 27 noiembrie 2014, au fost desemnati castigatorii anului in e-commerce la GPeC 2014 in cadrul celei de-a IX-a editii anuale a Galei Premiilor eCommerce (GPeC), eveniment care a reunit peste 600 de participanti din randul magazinelor online, bancilor, procesatorilor de plati, organizatiilor internationale emitente de carduri si furnizorilor de solutii si servicii e-commerce.

Borealy a castigat pentru a doua oara premiul de cel mai bun magazin online la categoria “Cadouri si Bijuterii”.

cadouri craciun

cadouri craciun

Magazinul online www.borealy.ro a castigat titlul de cel mai bun magazin online in categoria „ Cadouri si Bijuterii” datorita determinarii de a “Darui Emotii”, de a avea cele mai bune relatii cu clientii si de a oferi cele mai bune servicii WOW de pe piata online din Romania.

In competitie au participat peste 100 de magazine care indeplinesc anumite criterii legate de respectarea legislatiei in vigoare si a unui set de bune practici in comertul online.

GPeC este cea mai complexa competitie a magazinelor online, avand la baza un sistem de evaluare deosebit de riguros format din peste 90 de criterii de jurizare, care s-a desfasurat timp de 7 luni - perioada in care magazinele online participante au fost evaluate de peste 20 de specialisti in e-commerce, astfel incat sa se poata stabili usurinta cu care pot face comenzi pe site, rapiditatea livrarii, comportamentul si consultanta oferita clientilor de catre angajatii Borealy si in primul rand gradul de satisfactie al clientilor,

Printre motivele care au dus la obtinerea acestui premiu au fost si serviciile unice oferite la cel mai inalt standard de calitate:

Transport gratuit la toate comenzile, indiferent de valoarea comenzii, cu livrare in Bucuresti in 2 ore si in toata tara in 24 de ore.

Toate cadourile sunt impachetate profesional in cutii de cadou de cea mai buna calitate si ambalate in hartie de cadou;

Posibilitatea personalizarii cadourilor, fie printr-o felicitare cu mesajul dorit, fie prin gravarea cadoului ales;

Garantie de 1 an de zile la toate produsele comercializate;

Certificare de autenticitate si calitate, cu posibilitatea returnarii produselor timp de 30 de zile dupa primirea lor (perioada extinsa fata de cele 10 zile prevazute de lege).

Despre BOREALY GIFTS S.R.L.

Brandul de cadouri si bijuterii premium Borealy s-a lansat in 2008, avand ca sursa de inspiratie stralucirea unica a aurorei boreale - un spectacol in sine, discret si grandios deopotriva, care se regaseste in rafinamentul si eleganta tuturor colectiilor de cadouri si bijuterii Borealy.
Elementul definitoriu asociat brandului Borealy este abordarea diferita a comertului online, cu focus pe produsele premium si de lux, conceptul exclusivist, personalizarea si potrivirea cadourilor cu personalitatea destinatarului.
Suntem convinsi ca oricine ofera un cadou doreste sa impresioneze prin calitatea produsului oferit si sa ofere o experienta unica prin intermediul cadourilor oferite.
Obiectivul nostru este de a oferi o solutie celor care cauta cadouri premium, de cea mai buna calitate si de o diversitate cat mai mare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/concept-management-consulting-srl/borealy-ro-a-castigat-premiul-de-cel-mai-bun-magazin-online-la-categoria-cadouri-si-bijuterii-la-gala-premii