Genti de lux in Romania – ultimele colectii Armani, Calvin Klein, Dolce&Gabbana, Fendi, Gucci, Cavalli, Marc Jacobs, Prada, Versace.

BUCURESTI - 27 iunie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Incepand din aceasta luna puteti cumpara genti de lux, prin intermediul magazinului online www.gentidelux.ro, incluzand marcile Armani, Calvin Klein, Dolce&Gabbana, Fendi, Gucci, Cavalli, Marc Jacobs, Prada, Versace, etc.

Genti de lux in Romania – ultimele colectii Armani, Calvin Klein, Dolce&Gabbana, Fendi, Gucci, Cavalli, Marc Jacobs, Prada, Versace.

Toate gentile sunt originale, importante direct de la producatori sau distribuitori autorizati, gentile vin cu CARDUL DE AUTENTICITATE SI PROTECTIE.
Datorita relatiei de lunga durata cu producatorii, preturile oferite sunt sub preturile de magazin.

De ce sa cumperi de la GENTIDELUX?
In primul rand, gentile sunt originale, de o calitate superioara, cu modele dintre cele mai luxoase si avangardiste, care imbina stilul cu eleganta. Nici un alt accesoriu nu este atat de dorit si cautat de o femeie cu stil, ca GEANTA.

Livrarea produselor se realizeaza la adresa indicata de dumneavoastra, transportul prin curier fiind gratuit. Comenzile pentru Bucureşti se onoreaza în 10 zile lucratoare in limita stocului disponibil.

Pentru modalitatea de plata, alegerea este a dumneavoastra. Puteti opta pentru plata la livrare sau prin card bancar.

www.gentidelux.ro este singurul magazin online din Romania, care va ofera ultimele colectii de genti de firma, cu reduceri de pana la 70%.

Despre BOREALY GIFTS S.R.L.

www.gentidelux.ro este singurul magazin de unde puteti cumpara genti de lux originale garantate, incluzand colectiile Armani, Calvin Klein, Dolce&Gabbana, Fendi, Gucci, Cavalli, Marc Jacobs, Prada, Versace, etc.
CONCEPT MANAGEMENT & CONSULTING SRL
Iulia Stoicescu
0746.257.421
office@gentidelux.ro