Gentidelux.ro va aduce acum ravnitele genti HERMES alaturi de ultimele colectiile Armani, Calvin Klein, Dolce&Gabbana, Fendi, Gucci, Cavalli, Marc Jacobs, Prada, Versace.

BUCURESTI - 7 august 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Magazinul www.gentidelux.ro este singurul magazin online din Romania de unde puteti cumpara genti Armani, Burberry, Fendi, Armani, Dolce & Gabbana, Marc Jacobs, Cavalli, Gucci, Prada, Versace si, din aceasta luna, si ravnitele genti Hermes.

Gentidelux.ro va aduce acum ravnitele genti HERMES alaturi de ultimele colectiile Armani, Calvin Klein, Dolce&Gabbana, Fendi, Gucci, Cavalli, Marc Jacobs, Prada, Versace.

“Pantofii indica statutul unui barbat', declara intr-un interviu Milton Pedrazza, CEO al Luxury Institute, “iar, astazi, geanta joaca acest rol pentru o femeie.'

Gentile 'statut' nu sunt un concept nou, ele indica un anumit statut social si financiar. Din luna august se pot cumpara aceste genti si in Romania de la GENTIDELUX.RO, care a devenit reseller a celebrei case de moda Hermes.

In general costul acestei genti se afla undeva intre 6.000€-10.000€, dar din cauza faptului ca trebuie sa te inscrii pe o lista de asteptare ca sa o poti cumpara, ea ajunge la sume exorbitante de 60.000€, uneori 100.000€.

Cu noi eviti aceste liste, poti obtine o geanta Hermes originala in 2 saptamani!

De ce ar prefera cineva sa cheltuie atat de mult pe o geanta, cand pentru aceeasi bani si-ar putea cumpara ceva mai incapator si mai practic - sa spunem o masina sau un mic apartament? Pentru exclusivitate, originalitate, unicitate si, mai presus de orice, pentru statutul pe care ti-l ofera acel obiect.

Toate gentile comercializate la Gentidelux.ro sunt originale, importante direct de la producatori sau distribuitori autorizati, gentile vin cu CARDUL DE AUTENTICITATE SI PROTECTIE.
Datorita relatiei de lunga durata cu producatorii, preturile oferite sunt sub preturile de magazine.

De ce sa cumperi de la GENTIDELUX.RO?

In primul rând, gentile sunt originale, de o calitate superioara, cu modele dintre cele mai luxoase si avangardiste, care îmbina stilul cu eleganta.

Nici un alt accesoriu nu este atat de dorit si cautat de o femeie cu stil, ca GEANTA.

Livrarea produselor se realizează la adresa indicată de dumneavoastră, transportul prin curier fiind gratuit. Comenzile pentru Bucureşti se onorează în 10 zile lucrătoare in limita stocului disponibil.

Pentru modalitatea de plată, alegerea este a dumneavoastră. Puteţi opta pentru plata la livrare sau prin card bancar.

www.gentidelux.ro este singurul magazin online din Romania, care va oferă ultimele colecţii de genti de firma, cu reduceri de pana la 70%.

Despre BOREALY GIFTS S.R.L.

www.gentidelux.ro este singurul magazin de unde puteti cumpara genti de lux originale garantate, incluzand colectiile Armani, Hermes, Calvin Klein, Dolce&Gabbana, Fendi, Gucci, Cavalli, Marc Jacobs, Prada, Versace, etc.
CONCEPT MANAGEMENT & CONSULTING SRL
Iulia Stoicescu
0746.257.421
www.gentidelux.ro
office@gentidelux.ro