Secretele magazinului online care a castigat premiul de "Cel mai bun magazin online de Cadouri si Bijuterii din Romania" in cadrul GPEC 2014

BUCURESTI - 4 decembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Internet

Live site

Borealy.ro, magazinul online care a castigat in anul 2014 titlul de "Cel mai bun magazin online de Cadouri si Bijuterii din Romania" in cadrul GPEC 2014 (Gala Premiilor E-commerce) a decis sa dezvaluie secretele care au dus la castigarea acestui premiu.

Borealy - GPEC

Borealy - GPEC

1. Multa munca, Performanta si Pasiune - orice succes pe termen lung nu se poate realiza decat prin munca sustinuta de pasiune a unei echipe eficiente. Sfat: atrageti in jurul vostru doar oameni de calitate, motivati, care trag cu totii in aceeasi directie.

2. Depasirea continua a limitelor prin INOVATIE - la orice nivel de performanta am ajuns la un moment dat consideram ca nu este suficient si inovam incontinuu pentru a oferi o experienta mai buna clientilor nostri. Exemplu: cand am ajuns la concluzia ca nu mai putem imbunatati modalitatea de impachetare am gasit inovatia - sa parfumam cutiile de cadou pentru a crea o experienta senzoriala clientilor nostri.

3. Imbunatatirea continua a serviciilor si consecventa in calitatea serviciilor oferite clientilor - stim cu totii exemple in care un magazin sau un furnizor incepe cu niste servicii de calitate si pe masura ce timpul trece calitatea oferita scade - aceasta este cea mai scurta cale spre Faliment. Borealy inca de la inceput, din 2008, si pana acum nu numai ca si-a pastrat calitatea serviciilor dar a si imbunatatit-o constant. Exemple de servicii premium oferite gratuit clientilor: livrare gratuita in 2 ore in Bucuresti, personalizarea gratuita a cadourilor, felicitare si impachetare de lux a cadourilor gratuite, etc.

4. Dezvoltarea continua a gamei de produse de pe site - pentru a creste trebuie sa te dezvolti. In cazul Borealy dezvoltarea presupune oferirea unei game de cadouri cat mai variata clientilor sai. Astfel am ajuns la peste 3000 de modele de cadouri si bijuteri diferite, toate fiind pe stoc, cu livrare in 2 ore.

5. Reinvestirea intregului profit in business - doar asa te poti dezvolta sanatos si fara credite pe termen lung. Sfat: evitarea cheltuielilor inutile: masini scumpe, mobila scumpa, etc.

6. Limitarea cheltuielilor si tinerea unei evidente finaciare cat mai bune. Sfat: este necesar ca in fiecare moment sa stiti pe ce se duc banii si daca veniturile acopera cheltuielile.

7. Alocarea unui buget cat mai mare de promovare - este singura varianta de a te face cunoscut pe langa promovarea facuta de clientii multumiti. Atentie insa la canalele de promovare folosite. Trebuie gasite cele mai bune metode de promovare.

8. Oferirea de emotii si senzatii WOW - doar impresionand clientii cu servicii peste asteptarile lor vei beneficia de o promovare pozitiva catre prietenii lor. Cand un client este impresionat WOW va spune automat si prietenilor sai despre tine, iar aceasta promovare este cea mai eficienta.

9. Colaborarea doar cu cei mai buni furnizori de pe piata (atat din tara cat si din strainatate) - Calitatea este cuvantul esential in privinta alegerii furnizorilor cu care lucrati pentru a creste pe termen lung.

10. Transmiterea sentimentului de incredere prin intermediul site-ului borealy.ro - de 6 ani lucram continuu la site, la grafica acestuia, la usurinta de utilizare a acestuia de catre clienti. Nu vom termina niciodata acest proces fiindca mereu este ceva de imbunatatit.

Concluziile Borealy: comertul online din Romania este inca la inceput, exista numeroase nise inca neacoperite. Daca sunteti pasionati si respectati principiile de mai sus cu siguranta puteti dezvolta si voi o afacere de succes online.

Succes!

Borealy.ro

Despre BOREALY GIFTS S.R.L.

Brandul de cadouri si bijuterii premium Borealy s-a lansat in 2008, avand ca sursa de inspiratie stralucirea unica a aurorei boreale - un spectacol in sine, discret si grandios deopotriva, care se regăsește in rafinamentul si eleganta tuturor colectiilor de cadouri si bijuterii Borealy.
Elementul definitoriu asociat brandului Borealy este abordarea diferita a comertului online, cu focus pe produsele premium si de lux, conceptul exclusivist, personalizarea si potrivirea cadourilor cu personalitatea destinatarului.
Suntem convinsi ca oricine ofera un cadou doreste sa impresioneze prin calitatea produsului oferit si sa ofere o experienta unica prin intermediul cadourilor oferite.
Obiectivul nostru este de a oferi o solutie celor care cauta cadouri premium, de cea mai buna calitate si de o diversitate cat mai mare.


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/concept-management-consulting-srl/secretele-magazinului-online-care-a-castigat-premiul-de-cel-mai-bun-magazin-online-de-cadouri-si-bijuterii-din-romania-in-cadrul-gpec-2014