Ultimele tendinte de Valentine’s Day: Bijuterii Borealy cu Cristale Swarovski si trandafiri aur 24k!

BUCURESTI - 31 ianuarie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

De Valentine’s Day specialistii de la Borealy va recomanda cadouri pline de stralucire si eleganta – bijuteriile Borealy cu Cristale Swarovski care pot fi pastrate si purtate zilnic ca dovada a iubirii voastre.

Ultima tendinta de anul acesta de Valentine’s Day este mesajul personalizat transmis alaturi de un trandafir placat cu aur de 24k, produs unicat in Romania. Daca iubita ta este o fire romantica ii poti arata dragostea ta oferindu-i un trandafir de aur pe care il va adora si pastra pentru totdeauna!

Ultimele tendinte de Valentine’s Day: Bijuterii Borealy cu Cristale Swarovski si trandafiri aur 24k!
 Anul acesta incercam sa propunem indragostitilor o colectie unica de cadouri pentru Valentine’s Day, care sa reziste in timp si sa nu isi piarda farmecul odata cu trecerea timpului. Doua din cadourile cele mai vandute anul acesta sunt pandantivele cu cristale Swarovski si trandafirii placati cu aur de 24K. 

Iulia Rasoiu - Manager Borealy

„Anul acesta incercam sa propunem indragostitilor o colectie unica de cadouri pentru Valentine’s Day, care sa reziste in timp si sa nu isi piarda farmecul odata cu trecerea timpului. Doua din cadourile cele mai vandute anul acesta sunt pandantivele cu cristale Swarovski si trandafirii placati cu aur de 24K. Estimam pentru editia de anul acesta a Valentine’s Day o crestere de cel putin 50% in volumul comenzilor fata de anul trecut, ajungand astfel la o valoare totala a comenzilor de peste 50.000 Euro” a declarat Iulia Rasoiu, managerul magazinului online Borealy – http://www.cadouri-originale.ro.  

Noua colectie de bijuterii Borealy - Valentine’s Day Hearts este o colectie unica, in editie limitata. Bijuteriile sunt produse dintr-un singur Cristal Swarovski placate cu aur sau platina de 14 k.

Stralucirea cunoscutelor cristale Swarovski, designul original, metale pretioase, si, nu in ultimul rand, garantia achizitionarii unui produs original si certificat sunt tot atatea atribute care fac din bijuteriile Borealy cadoul perfect de Valentine’s Day.

Bijuteriile Borealy imbina stilul clasic cu cel contemporan cu o nota glamour, innobiland chiar si o tinuta aparent banala, in timp ce delicatetea Cristalelor Swarovski scot in evidenta feminitatea, rafinamentul si seductia celei care le poarta.

Din multitudinea de cadouri Borealy cu siguranta veti alege cadoul potrivit pentru persoana iubita. Toate cadourile sunt unice si ambalate in cutii foarte elegante si rafinate!

Bijuteriile si cadourile Borealy pot fi procurate online de pe site-ul http://www.cadouri-originale.ro.

Borealy ofera pentru fiecare produs comandat garantia achizitionarii unui produs original si certificat, toate cadourile fiind insotite de certificate de autenticitate si garantie.

            Despre Borealy Gifts

Brandul de cadouri si bijuterii premium Borealy s-a infiintat in 2007, avand ca sursa de inspiratie stralucirea unica a aurorei boreale - un spectacol in sine, discret si grandios deopotriva, care se regaseste in rafinamentul si eleganta tuturor colectiilor de bijuterii Borealy. Destinate femeii sofisticate, care doreste sa-si puna in valoare frumusetea naturala printr-o bijuterie mestesugita pe masura personalitatii sale, bijuteriile Borealy se inscriu in gama generala de produse premium a grupului, alaturi de cadourile exclusiviste.

Echipa Borealy va asteapta cu multa bucurie!

Despre BOREALY GIFTS S.R.L.

Borealy Gifts SRL detine un grup de magazine online, intre care se afla si: http://www.cadouri-originale.ro – Magazin online de Cadouri si Bijuterii premium; http:/www.bijuterii-originale.ro – Magazin online de Bijuterii cu Cristale Swarovski; http:/www.gentidelux.ro – Magazin online de Genti de lux originale; http:/www.lenjeriedelux.ro – Magazin online de Lenjerie de lux originala.