casasibucataria.ro - Reduceri de pana la 70% de Black Friday

BUCURESTI - 17 noiembrie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate

Casasibucataria.ro se alatura campaniei de Black Friday 2015 cu reduceri substantiale la chiuvete, hote, plite, masini de spalat vase, baterii de bucatarie… Nu trebuie decat sa accesezi, pe 20 noiembrie, site-ul www.casasibucataria.ro si sa te bucuri de cumparaturi.

casasibucataria.ro - Reduceri de pana la 70% de Black Friday

Plecand de la experienta anului trecut, in 2015 ne-am propus mai mult, ceea ce inseamna ca ofertele noastre de Black Friday vor fi mai apropiate de gustul tau aducand preturi mici pentru produse de calitate superioara, multe dintre ele marca PYRAMIS.

Astfel, incepand de Vineri, 20 noiembrie, preturile cu care te vom intampina vor fi reduse cu discounturi substantiale, pana la 70%, la peste 100 de produse ce tin de casa si, in special de bucatarie. Toate aceste produse nu asteapta decat sa-si gaseasca « proprietarii » si locul potrivit in casa ta !

Nu rata sansa de a achizitiona o chiuveta din inox de calitate la numai 180 de lei (42% reducere), o hota telescopica cu 2 motoare  cu numai 280 lei (40% redus) sau o tava din inox rotunda cu doar 25 de lei (73% reducere). Black Friday este momentul ideal pentru astfel de achizitii.

Fii pe faza si, pe 20 noiembrie, ora 00.00, afla primul SUPER reducerile Black Friday de la casasibucataria.ro.

Acceseaza link-ul http://www.casasibucataria.ro/black-friday-2015 pentru a vedea cateva dintre reducerile pe care le vom avea de Black Friday si inscrie-te la newsletter !

Despre casasibucataria.ro

Casasibucataria.ro este un magazin online, creat de Concept24, destinat comercializarii de articole destinate casei si bucatariei. Chiuvete, baterii, hote, cuptoare, plite, combine frigorifice, masini de spalat vase, electrocasnice, accesorii si vase de gatit.

Proiectul casasibucataria.ro este semnat SC PYRAMIS Romania SRL, societate infiintata in 2004 ca filiala a companiei multinationale PYRAMIS Metallourgia din Grecia cu 53 de ani de experienta in prelucrarea otelului inoxidabil si unul din primii 3 producatori de chiuvete din otel inoxidabil de pe piata internationala.

In cei 11 ani de experienta pe piata locala, PYRAMIS Romania s-a remarcat ca furnizorul principal de solutii complete pentru utilarea bucatariei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/concept243/casasibucataria-ro-reduceri-de-pana-la-70-de-black-friday