Un magazin on-line unic, destinat femeilor de business, creat de Concept24: www.alisiaenco.com

BUCURESTI - 16 februarie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Brandul ALISIA ENCO se dezvolta la nivel international printr-un magazin online unic, axat pe camasi office pentru femei. Concept24 a creat un site cu design 100% personalizat, adaptat dispozitivelor mobile, cu functionalitati specifice industriei de fashion .

Alice Botnarenco - www.alisiaenco.com

Alice Botnarenco - www.alisiaenco.com

  Am lucrat alaturi de Concept24 la toate proiectele online initiate de mine: Site-ul comunitatii Femei in Afaceri, site-ul conferintei anuale organizate de catre Femei in Afaceri, magazinul on-line ALISIA ENCO. Ce m-a determinat sa pastrez colaborarea cu ei o perioada lunga de timp? Cunostintele excelente de marketing online, profesionalismul echipei tehnice si suportul permanent dupa lansarea proiectelor. 

Alice Botnareco, fondatoarea brandului ALISIA ENCO

ALISIA ENCO, brand-ul sustinut si promovat de Alice Botnareco, o aparitie frecventa in comunitatea de business feminin, este un brand ce graviteaza in jurul pasiunii. Pasiunea pentru frumos, eleganta, rafinament si calitate. Este o combinatie unica de forta, incredere si echilibru, trasaturi esentiale pentru succesul femeii moderne, angrenata in activitatile provocatoare ale mediului de business. Noua colectie de camasi office pentru femei vine sa raspunda acestei provocari.

Concept24 a creat un magazin online unic care sa reflecte perfect valorile brandului Alisia Enco si sa sustina compania in vanzarile pe plan local si international.  Abordarea unica a brandului a necesitat un design 100% personalizat care sa-l puna in valoare. Fiind orientat in principal catre femei angrenate in viata de business,  magazinul online a fost creat cu tehnologia „responsive design”, site-ul www.alisiaenco.com fiind optimizat pentru navigarea pe internet prin intermediul telefonului mobil sau a tabletelor.

Functionalitatile inovative, specifice industriei de fashion, sunt un element important in asigurarea unei rate mari de conversie. Luand in calcul dorinta de extindere pe plan international, magazinul online este dezvoltat „multilanguage”, permitand publicarea acestuia intr-un numar nelimitat de limbi straine. Integrarea unui modul de e-payment pentru principalele valute, deschide importante canale de vanzare a produselor ALISIA ENCO.

Site-ul este dotat cu un sistem CRM, prin care se gestioneaza toate activitatile legate de relationarea cu clientii: stocuri, comenzi, facturi, transport, retururi, etc – functionalitati ce permit o operare facila, ce angreneaza costuri de operare la un nivel minimal.

Activitatile de optimizare a site-ului pentru motoarele de cautare (SEO) derulate de catre Concept24 ajuta la promovarea produselor in Google, atat la nivel local cat si international, crescand vizibilitatea brand-ului, traficul si numarul de comenzi in site.

Despre Concept24

Concept24, companie de marketing on-line si web-development cu 10 ani de experienta pe piata din Romania, SUA si Canada, ofera servicii integrate pentru cresterea vanzarilor prin intermediul mediului on-line: atragere de prospecti (SEO, Adwords, Facebook), conversia acestora (magazine online si site-uri de generare lead-uri) si fidelizarea lor (solutii CRM personalizate). Intre clientii companiei se afla companii multinationale si locale: Medsana Romania, Cefin Romania, La Fantana, Prioripost, Grupul EVW Holding, Sameday Courier, etc