Metode de initiere si dezvoltare a noi proiecte de succes finantate din fonduri europene

BUCURESTI - 24 martie 2014

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Constructii

Autoritatile publice locale, cei mai buni consultanti , reprezentanti ai societatilor de avocatura, societatilor de proiectare si constructii si nu numai, se intalnesc la Bucuresti, pe 25 martie, la conferinta de afaceri ’’Pregatire 2014-2020. Studii de caz, Probleme, Solutii, Oportunitati’’. Evenimentul va avea loc la Athenee Palace Hilton Bucuresti.

Evenimentul abordeaza  tema finantarilor nerambursabile din perspectiva  proiectelor de succes realizate pana acum si cum au contribuit acestea la dezvoltarea comunitatii locale. De asemenea, consultantii prezenti la eveniment vor prezenta  idei noi de proiecte ce pot fi realizate pentru urmatoarea perioada de programare, scopul conferintei fiind acela de a gasi cele mai cele mai bune metode de initiere si dezvoltare ale unor noi proiecte de succes.

Conferinta ofera participantilor oportunitatea de a cunoaste abordarea manageriala a proiectelor de succes finantate din fonduri nerambursabile, problemele intampinate si solutiile adoptate. Studii de caz ale unor proiecte de succes vor fi prezentate de Halcrow Romania, Lattanzio Learning Italia, BERD, IHS Romania si Iceberg Consulting.

Participantii vor avea ocazia sa isi clarifice probleme si situatii legate de finantarea prin fonduri europene , sa interactioneze cu cei mai buni consultanti in domeniu pentru a  gasi solutii complementare de finantare si co-finantare a dezvoltarii locale, sa cunoasca alti participanti interesati si sa poata pune bazele unor parteneriate viitoare, sa interactioneze cu reprezentati ai Ministerului Fondurilor Europene.

Specialistii prezenti la eveniment vor vorbi despre parteneriatul public privat, ca instrument pentru atragerea de investitii, care sunt avantajele si modul in care nu este afectat gradul de indatorare, care sunt contributiile partilor in cadrul unui astfel de proiect. Vor fi de asemenea prezentate instrumente si metode de cofinantare si prefinantare – studii de caz si cum se determina capacitatea  de finantare.

Reprezentatantii Ministerului Fondurilor Europene vor prezenta, in incheierea evenimentului, care sunt noutatile si solutiile pentru urmatoarea perioada si domeniile de interes din perspectiva Strategiei Europa 2020, ce tipuri de proiecte pot fi depuse.

Partenerii evenimentului: Halcrow Romania - a CH2MHILL company si VMB Partners, Sponsor: Lattanzio Learning,

Parteneri media: Ziare.com, business24.ro, dailybusiness.ro, curierulnational.ro, argesplus.ro, agoramedia.ro,

Eveniment organizat cu sprijinul: Asociatia Municipiilor din Romania, Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la office@concordcom.ro

Persoana de contact: Ingrid Zamfir, telefon: 0729.990.536

Persoanele care doresc sa participare,  sunt rugate sa ne transmita solicitarea pe adresa de e-mail  indicata

 

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/concord-communication/metode-de-initiere-si-dezvoltare-a-noi-proiecte-de-succes-finantate-din-fonduri-europene