Conditie neesentiala

Definitie Conditie neesentiala

Sinonim - conditie intamplatoareConditie de valabilitate a actului juridic civil. Acea conditie care poate fi prezenta sau poate lipsi, fara sa afecteze valabilitatea actului juridic civil, cum sunt modalitatile unor astfel de acte, in alte cazuri decat cel al actelor afectate de modalitati.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conditie neesentiala? Propune definitie

Poze Conditie neesentiala

  • Cunoasterea pietei media – o conditie esentiala pentru o promovare eficienta

    Poza: Cunoasterea pietei media – o conditie esentiala pentru o promovare eficienta

  • clessidra.ro

    Poza: Corsetul multifunctional pentru barbati - pentru o postura corecta si o conditie fizica imbunatatita

  • Vezi toate pozele despre Conditie neesentiala

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conditie neesentiala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conditie neesentiala. Definitiile termenilor despre Conditie neesentiala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conditie neesentiala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conditie neesentiala.