Conditie potestativa pura

Definitie Conditie potestativa pura

Conditie de valabilitate a actului juridic civil. Acea conditie a carei realizare depinde exclusiv de vointa uneia din parti.Spre exemplu, iti vand masina mea, daca vreau.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conditie potestativa pura? Propune definitie

Poze Conditie potestativa pura

 • Apa perla Moldovei

  Poza: Apa pura, apa Perla Moldovei

 • Energie pura in miscare cu IMAGINARIUM

  Poza: Energie pura in miscare cu IMAGINARIUM

 • Amenajare baie in stil zen

  Poza: Amenajati baia in stil zen, pentru momente de relaxare pura

 • Puratos România inaugurează Centrul de Inovație Cluj-Napoca

  Poza: Puratos România inaugurează Centrul de Inovație Cluj-Napoca

 • Vezi toate pozele despre Conditie potestativa pura

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conditie potestativa pura.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conditie potestativa pura. Definitiile termenilor despre Conditie potestativa pura cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conditie potestativa pura, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conditie potestativa pura.