Solicită servicii de protecție la foc fără victime și impact negativ

BUCURESTI - 8 august 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

O echipă foarte motivată de specialiști instruiți este responsabilă de implementarea conceptelor și proiectelor de protecție la foc. Biroul de planificare analizează fiecare proiect în detaliu. În biroul de proiectare este creat apoi un concept de protecție la foc, care oferă cel mai înalt nivel de siguranță în considerarea eficienței economice. În calitate de companie de inginerie de protecție la foc, sunt îndeplinite cerințele pentru instalarea de înaltă calitate și ulterior pentru service și întreținere pentru sistemele de protecție împotriva incendiilor. Conceptul general este monitorizat prin managementul calității. Coneco.ro oferă servicii cuprinzătoare de protecție la foc care sunt de neegalat în această formă, cu acest fundal și la acest nivel de expertiză.

O gamă completă de servicii

Servicii complete de protectie la foc. O gamă completă de servicii, vizează prevenirea, detectarea, avertizarea și prevenirea incendiilor de diverse localizări. Sistemele de securitate la incendiu sunt instalate indiferent de scopul obiectului, zona și locația acestuia. Pentru protecția cuprinzătoare împotriva incendiilor și stingerea operațională a incendiului, sunt utilizate următoarele sisteme: notificare de sunet, lumină și voce, alarmă automată de incendiu, stingere automată a incendiilor, controlul clapetelor de incendiu și îndeplinirea funcției de îndepărtare a fumului. Prevenirea incendiilor este sarcina principală a sistemelor de siguranță la incendiu.

Elaborarea planurilor de evacuare

Coneco.ro este angajată profesional în elaborarea planurilor de evacuare, care sunt obligatorii pentru funcționarea oricărei instalații. Producerea planurilor de evacuare este reglementată de normele în vigoare, care prevăd în mod specific că elaborarea unui plan de evacuare împotriva incendiilor, trebuie efectuat în conformitate cu cerințe clare pentru toate elementele planului. Prin urmare, pregătirea planurilor de evacuare împotriva incendiilor ar trebui să fie încredințată numai companiilor specializate în astfel de lucrări și care au permisiunile și cunoștințele necesare pentru aceasta.

Măsurarea rezistenței de izolație

Măsurarea rezistenței de izolație se face pentru a determina nivelul de izolație al cablurilor electrice în cablurile de conectare, generatoare, transformatoare, motoare și echipamente de protecție electrică. Necesitatea practică în măsurarea rezistenței de izolație a unui cablu, este de a determina siguranța cablului sau a unității electrice. Ca rezultat al măsurării rezistenței de izolație a firelor este posibil să se evalueze cât de sigur este pentru o persoană (sau să fie lângă ea) să opereze cablul/unitatea, precum și dacă unitatea sau cablul este complet funcțional. Formarea unui răspuns la aceste întrebări ajută la respectarea reglementărilor de siguranță la nivelul clădirii și la identificarea defecțiunilor cablajului. Dacă există un pericol, permite înlocuirea unității sau pieselor/ansamblurilor sale la timp, evitând sau reducând costul opririi producției și prevenind o situație de urgență cu victime umane sau un impact negativ asupra sănătății oamenilor. Cu alte cuvinte, măsurarea rezistenței de izolație reprezintă o protecție la foc și prețul vieții și sănătății oamenilor, cu optimizarea costurilor de operare ale ciclului de producție.

Conform protocolului de măsurare a rezistenței de izolație, se folosesc instrumente speciale, numite meggere sau teste de izolație. Au intervale de funcționare diferite și permit o metodă nepenetrantă (fără a deteriora izolația în sine) pentru a obține informații despre rezistența dielectrică a izolației. Coneco.ro oferă servicii de protecție la foc pentru planșee din beton și tubulaturi de ventilație, structuri metalice, industriale și din lemn. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/coneco-ro/solicita-servicii-de-protectie-la-foc-fara-victime-si-impact-negativ