Conferinta de presa

Definitie Conferinta de presa

Tehnica de comunicare directa a firmei, reuniune de prezentare in fata ziaristilor a unui subiect de interes general (sau declaratii), anuntat in prealabil, la care ziaristii pot formula intrebari, pot solicita lamuriri suplimentare etc. Necesita o logistica si un buget corespunzator, o pregatire minutioasa (invitatii, materiale documentare, protocol etc), aflate in sarcina unui specialist numit responsabil pentru relatiile cu presa.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conferinta de presa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conferinta de presa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conferinta de presa. Definitiile termenilor despre Conferinta de presa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conferinta de presa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conferinta de presa.