Conferinta

Definitie Conferinta

1. Cuvantare, discurs, expunere facuta in public referitor la o tema stiintifica, literara etc.2. Adunare a reprezentantilor unor state, ai unor organizatii etc. constituita pentru a discuta si a lua hotarari in anumite chestiuni.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conferinta? Propune definitie

Poze Conferinta

 • Conferinta OZN Romania

  Poza: Conferinta "OZN Romania"

 • Conferinta Juniper Day Bucharest 2013

  Poza: Conferinta Juniper Day Bucharest 2013

 • Conferinta Nationala de Cardiologie in Medicina Generala

  Poza: Conferinta Nationala de Cardiologie in Medicina Generala – Editia 2013

 • Conferinta dezbatere

  Poza: Conferinta dezbatere " Romania in patrimoniul UNESCO"

 • Vezi toate pozele despre Conferinta

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conferinta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conferinta. Definitiile termenilor despre Conferinta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conferinta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conferinta.