conferunta

Comunicate de presa si evenimente pe tema conferunta

 • conferunta. Întâlnire cu Dodi și Roni: Vieţuitoare din taiga

  conferunta

  Bucuresti - 3 decembrie 2015

  Comunicat de Muzeul Antipa

  Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Uninvented Kids vă invită duminică, 6 decembrie 2015, începând cu ora 11.00, în Sala Multimedia, la o conferință inedită despre viețuitoarele din taiga! ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: copii , muzeul antipa , animale , dodi si roni , vietuitoare , conferunta

  Vezi toate comunicatele de presa despre conferunta

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul conferunta.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la conferunta. Informatiile despre conferunta cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul conferunta, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la conferunta, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.