confidential    

Comunicate de presa si evenimente pe tema confidential

 • confidential. invitatie

  confidential

  Bucuresti - 17 September 2012

  Comunicat de REISSWOLF DOCUMENTE SRL

  REISSWOLF România, lider în distrugerea securizată a datelor, împreună cu ANSPDCP (Autoritatea Naţională a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) şi RINA SIMTEX, organizează pe data de 25 septembrie la Rin Central Hotel (str. Traian, nr ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: distrugere securizata , documente medicale , confidential

  Vezi toate comunicatele de presa despre confidential

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul confidential.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la confidential. Informatiile despre confidential cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul confidential, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la confidential, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.