Conflict de legi in timp si spatiu

Definitie Conflict de legi in timp si spatiu

Din punctul de vedere al dreptului international privat, conflictul de legi intimp si spatiu apare in situatia in care efectele unui raport juridic nascut, modificat sau stins sub incidenta sistemului de drept al unui stat, se cer ulterior a fi recunoscute intr-o alta tara. Conflictul de legi in timp si spatiu se aseamana cu conflictul de legi in spatiu prin aceea ca, in ambele situatii, sistemele de drept in prezenta coexista spatial. Cele doua forme ale conflictului de legi se deosebesc insa, pentru ca, la conflictul de legi in spatiu, sistemele de drept in prezenta sunt luate in considerare simultan, iar, la conflictul de legi in timp si spatiu, ele se aplica succesiv, in sensul ca dreptul nascut intr-un stat este apoi recunoscut in alta tara.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conflict de legi in timp si spatiu? Propune definitie

Poze Conflict de legi in timp si spatiu

 • Tactici si strategii de marketing in spatiul de retail

  Poza: Tactici si strategii de marketing in spatiul de retail

 • SHINE, noua colectie Sfera Jewelry Design, aduce povesti despre soare, spatiu si timp

  Poza: SHINE, noua colectie Sfera Jewelry Design, aduce povesti despre soare, spatiu si timp

 • Gi Group a intrat in 15 piete din Europa Centrala si de Est si lanseaza un spatiu stradal in Arad

  Poza: Gi Group a intrat in 15 piete din Europa Centrala si de Est si lanseaza un spatiu stradal in Arad

 • www.Vreimobila.ro

  Poza: Iata cum sa integrezi un dulap de dormitor in incapere, din punct de vedere cromatic si al spatiului!

 • Vezi toate pozele despre Conflict de legi in timp si spatiu

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conflict de legi in timp si spatiu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conflict de legi in timp si spatiu. Definitiile termenilor despre Conflict de legi in timp si spatiu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conflict de legi in timp si spatiu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conflict de legi in timp si spatiu.