CONIL FEST 2013 - Festivalul Integrarii, editia a VII –a ; KID’s SUMMER FAIR 2013 – editia a III-a

Locul desfasurarii: Teatrul Giulesti

Organizator: Asociatia CONIL si Opera Comica pentru Copii

CONIL FEST 2013 - Festivalul Integrarii, editia a VII –a ; KID’s SUMMER FAIR 2013 – editia a III-a

De 1 si 2 iunie 2013, la Teatrul Giulesti din Capitala se va desfasura CONIL FEST - Festivalul Integrarii, editia a VII –a, organizat de Asociatia CONIL si Opera Comica pentru Copii, in  parteneriat cu Primaria Sectorului 5 Bucuresti.

In paralel, in foaier va fi organizat targul de oferte educationale KID’s SUMMER FAIR 2013 – editia a III-a.

CONIL FEST - Festivalul Integrarii, editia a VII –a isi continua traditia, devenita deja renume, a promovarii talentelor artistice de la cele mai fragede varste, si va aduce pe scena Teatrului Giulesti un numar de aproximativ 1300 de copii din peste 30 de institutii de invatamant privat si de stat – gradinite, scoli, cluburi pentru copii, scoli special sau centre de plasament din Bucuresti si din tara.

 

CONIL FEST - Festivalul Integrarii, editia a VII –a isi propune inca o data sa sprijine cat mai multi copii cu nevoi educationale speciale, dar si cu talente deosebite, in formarea lor artistica, pe drumul spre integrarea sociala, in randul copiilor tipici, si in invatamantul de masa.

Astfel, pe scena vor fi prezenti cu momente artistice variate, copiii de la Scoala de Ambliopi “Austrului” din Capitala, cei de la Centrul nr. 3 pentru Hipoacuzici sau din cadrul Liceului Tehnologic Special “Regina Elisabeta” si multi, multi altii.

De pe scena festivalului nu vor lipsi momentele de dans clasic, modern si contemporan, dansurile populare, recitalurile muzicale si de poezii, demonstratiile de arte martiale sau momentele teatrale. Dincolo de bucuria prezentei pe scena de spectacol, toti micii artisti vor primi diplome, cadouri si premii generoase.

 Simultan, in foaierul Teatrului Giulesti va fi organizat targul de oferte educationale KID’s SUMMER FAIR 2013 – editia a III-a, care va aduce cu sine numerosi invitati surpriza, ateliere recreative si distractive – Fun Science sau animatie pentru copii - si spectacolele de teatru din foaier.

 

Evenimentul se adreseaza tuturor ofertantilor de produse si servicii pentru copii si adolescenti intre 3 si 18 ani: edituri, institutii de invatamant, medicina pentru copii, locuri de joaca, producatori de jucarii, imbracaminte si incaltaminte, s.a.

 

Va asteptam asadar si de aceasta data in lumea copiilor talentati, si garantam un eveniment deosebit, de calitate!

Va invitam in mijlocul copiilor sa-i sarbatorim impreuna prin distractie, momente de neuitat si voie buna!

 

Intrarea este libera.

 Organizator: Asociatia CONIL, Opera Comica pentru Copii

 Partener: Primaria Sectorului 5.

Despre CONIL KINDERGARTEN

CONIL Kindergarten functioneaza din anul 2005, oferind servicii de cea mai inalta calitate, intregul personal dedicandu-se copiilor ce frecventeaza cursurile CONIL

Confirmare pana la data: 7 mai 2013

Participare: Intrare libera