Artistul Alex Ștefănescu susține campania Asociației CONIL - Aquaterapie pentru copiii cu autism din cadrul Swimathon 2021

BUCURESTI - 9 iunie 2021

Comunicat tip General in Social, Institutii Publice

Piesa “Înoată cu mine“ devine astfel Imnul campaniei Aquaterapie pentru copiii cu autism din cadrul Swimathon 2021 prin care 50 de copii cu autism vor benefica, și cu ajutorul tău, de programe gratuite de recuperare și integrare prin sport și aquaterapie începând cu luna septembrie 2021.

Asociația CONIL te invită în cel mai mare val de bine al anului!

Asociația CONIL te invită în cel mai mare val de bine al anului!

 „Dacă nu există nimic altceva decât ceea ce facem în această lume, fraților ... să facem bine.”  

Beta Ray Bill

Artistul Alex Ștefănescu susține campania Asociației CONIL, Aquaterapie pentru copiii cu autism“  din cadrul Swimathon 2021! Piesa “Înoată cu mine“ devine astfel Imnul campaniei Aquaterapie pentru copiii cu autism din cadrul Swimathon 2021 prin care 50 de copii cu autism vor benefica, și cu ajutorul tău, de programe gratuite de recuperare și integrare prin sport și aquaterapie începând cu luna septembrie 2021.

 

Darul meu este sa spun povesti pe muzica si consider ca o poveste in care oamenii se ajuta intre ei si fac bine altora, e genul de poveste merita spusa. M-a inspirat faptul ca printre noi, exista eroi care sunt, de fapt, oameni obisnuiti. Sper ca acest cantec poate inspira si pe altii sa devina eroi. “, ne spune artistul Alex Ștefănescu.

 

Alături de alți 100 de înotători fundraiseri, Alex îți propune să fie eroul copiilor și să le ofere superputerea sa. Dintre cei alături de care Alex Ștefănescu face valuri de bine, se numără: David Popovici, cel mai tânăr component al Team România la Jocurile Olimpice de la Tokyo alături de copiii performeri ai Clubului Steaua București , Anisia Gafron, Ioana Maria Moldovan sau Alina Tanasa.

 

“ Sunt deosebit de onorată și fericită să văd că alături de noi în susținerea cauzei copiilor cu autism au venit atât de mulți oameni frumoși! Alex Ștefănescu este un vechi și bun prieten al nostru și al copiilor speciali iar darul său înseamnă enorm pentru noi! Îi sunt recunoscătoare pentru gestul său deosebit, pentru bucuria de a colora viața copiilor speciali.ne spune Adela Hanafi, președinte Asociația CONIL

Piesa scrisă și interpretată de Alex Ștefănescu poate fi ascultată accesând linkul https://icks.ro/4n89

Până la 31 iulie, cei ce simt, pot și vor să intre în valul de bine al artistului Alex Ștefănescu pot face o donație pe linkul   https://swimathonbucuresti.ro/alex-stefanescu/ și astfel superputerea sa va crește! Donează oricât!  Zicala „Pic cu pic se face strop” este cât se poate de adevărată.

Parteneri principali: CSA Steaua București, Decathlon România, WaWa Content, Cornico Snack Food, Harpai și Learnity

Parteneri media: Prima TV, Canal 33 România, Radio Itsy Bitsy și Agerpres

Dă sens brațelor tale și donează și tu!

Coordonator proiect: Irina Ismail, 0784-412-222

Despre CONIL

Asociația CONIL a luat ființă în anul 2010 la inițiativa dnei Adela Hanafi, fondator, ca urmare a unei eperiențe personale de mamă a unui copil cu dizabilități, din dorința de a da o șansă reală la educație, integrare și incluziune socială a copiilor și tinerilor cu diferite dizabilități - autism, sindrom Down, retard mediu, epilepsie, tetrapareză spastică, etc.