Hai la cros! Fii curierul lui Moș Crăciun alături de Asociația CONIL

BUCURESTI - 8 noiembrie 2021

Comunicat tip General in Social, Institutii Publice

Deși astăzi tehnologia face ca distanțele să fie depășite atât de ușor, există totuși lucruri pe care nici un avans tehnologic nu le poate înlocui. Cu atât mai puțin astăzi, când întreaga planetă s-a oprit în loc de aproape doi ani…

Crosul CONIL- Împreună Învingem Dizabilitatea

Crosul CONIL- Împreună Învingem Dizabilitatea

 Adevarata caritate este dorinta de a fi folositor celorlati fara a avea gandul de a primi o recompensa. 

Emanuel Swedenborg

COMUNICAT de PRESĂ

București, 8 noiembrie 2021

 

 

Deși astăzi tehnologia face ca distanțele să fie depășite atât de ușor, există totuși lucruri pe care nici un avans tehnologic nu le poate înlocui. Cu atât mai puțin astăzi, când întreaga planetă s-a oprit în loc de aproape doi ani…

 

Nu vă faceți iluzii… Moș Crăciun, cu toată superimunitatea câștigată în timp, tot trebuie să fie atent și responsabil, ca noi toți ceilalți. Și pe lângă el, toți elfii sâi care, anul acesta, nu pot călători liber. Și-atunci, ce se întâmplă cu scrisorile copiilor adresate Moșului?

 

Fiți fără grijă! Noi, cei de la CONIL, am găsit o soluție!

 

Suntem POȘTAȘII OFICIALI ai Moșului și noi vom duce scrisorile copiilor tocmai în Laponia, la Poșta Centrală a lui Moș Crăciun.

 

Ce înseamnă asta? Că între 15 noiembrie și 15 decembrie, vom alerga către Laponia cu toate scrisorile copiilor!

 

Dar nu vrem să fim singuri!Avem nevoie de fiecare dintre voi pentru a străbate împreună cei peste 4.000 de km. Aleargă alături de noi, o bucată mai lungă sau mai scurtă de drum, după cum te țin puterile. Fii și tu curierul lui Moș Crăciun!

 

Înscrie-te la Crosul CONIL- Împreună învingem dizabilitatea pe www.conil.ro, donează, aleargă și fă o gămadă de copii fericiți!

Datorită efortului tău și al nostru, scrisorile copiilor vor ajunge la Moș Crăciun! Și încă ceva! Datorită efortului tău, fiecare donatie va fi transformata de noi intr-o ora de terapie și tratament pentru un copil cu autism care sufera si care are nevoie de ajutorul nostru.

 

Așadar, intre 15 noiembrie si 15 decembrie, aleargă cu noi pentru a strânge bani pentru copiii bolnavi care au nevoie de terapie și tratament. Aleargă pentru fericirea lor, pentru sănătatea ta fizică și pentru liniștea ta sufletească!

 

Și fiindca faptele bune sunt întotdeauna răsplătite, avem și noi pregătite niște cadouri pentru tine! Primii 10 alergatori care vor străbate cei mai mulți kilometri, vor câștiga super premii oferite de partenerul principal al campaniei, Decathlon România!

 

Crosul CONIL- Împreună Învingem Dizabilitatea este organizat de Asociația CONIL pentru a marca data de 3 Decembrie, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități.

 

Parteneri media: Steaua TV, Radio Itsy Bitsy, Agerpres, Rador Media, evz.ro, Radio 3Net Florian Pittiș

 

Pentru mai multe detalii vă invităm să ne contactați la 0784-412-222 sau pe office@conil.ro

Despre CONIL

Asociația CONIL a luat ființă în anul 2010 la inițiativa dnei Adela Hanafi, fondator, ca urmare a unei eperiențe personale de mamă a unui copil cu dizabilități, din dorința de a da o șansă reală la educație, integrare și incluziune socială a copiilor și tinerilor cu diferite dizabilități - autism, sindrom Down, retard mediu, epilepsie, tetrapareză spastică, etc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/conil/hai-la-cros-fii-curierul-lui-mos-craciun-alaturi-de-asociatia-conil