PREMIUM LUBRICANTS se alatura ASOCIATIEI CONIL si sustine proiectul Crosul Conil - Impreuna invingem dizabilitatea

BUCURESTI - 23 noiembrie 2021

Comunicat tip General in Social, Institutii Publice

Se spune ca inima fiecarei masini este motorul sau, iar uleiul, sangele care o pune in miscare. Si noi tindem sa credem acest lucru. Dupa cum mai credem ca pentru fiecare fiinta umana, dincolo de minunata anatomie interna in care fiecare organ isi are rolul sau, mai este nevoie de ceva pentru a depasi stadiul unei simple existente biologice

Crosul CONIL- Împreună Învingem Dizabilitatea

Crosul CONIL- Împreună Învingem Dizabilitatea

Se spune ca inima fiecarei masini este motorul sau, iar uleiul, sangele care o pune in miscare. Si noi tindem sa credem acest lucru. Dupa cum mai credem ca pentru fiecare fiinta umana, dincolo de minunata anatomie interna in care fiecare organ isi are rolul sau, mai este nevoie de ceva pentru a depasi stadiul unei simple existente biologice

 

Iar in cazul inimii acel ceva este nevoia de a face fapte bune. Nevoie pe care compania Premium Lubricants o ia foarte tare in serios, ca parte integranta a politicii sale de CSR. Si tocmai in spiritul acestei nevoi am decis sa ne alaturam campaniei desfasurate de Asociatia Conil - Crosul CONIL, impreuna invingem dizabilitatea.

 

“La Premium Lubricants avem cateva elemente cheie care ne definesc identitatea: dinamica si miscare, excelenta si calitate premium, simt de raspundere si implicare in comunitate. Iar toti acesti parametri se regasesc in ADN-ul organizational al Asociatiei CONIL si al proiectelor pe care le desfasoara. Asa ca atunci cand am primit propunerea de a ne implica in sustinerea Crosului CONIL, ce are drept scop strangerea de bani pentru terapia si tratamentul copiilor cu dizabilitati, am acceptat imediat” - Valentin Ionescu, director general  Premium Lubricants.

 

Fiindca Mos Craciun nu si-a putut trimite elfii sa stranga scrisorile copiilor anul acesta, din motive de pandemie, noi cei de la CONIL ne-am asumat ca vom alerga tocmai pana in Laponia cu scrisorile copiilor, in calitate de postasi oficiali ai Mosului. Iar fiecare km parcurs de noi si de partenerii nostri inseamna o ora de terapie si tratament pentru copii cu dizabilitati. Si ce partener mai bun pentru o asemenea actiune ne-am dori decat o companie implicata in a pune in miscare cele mai complexe mecanisme, o companie care si-a setat drept obiectiv asigurarea unei functionari fara sincope si la parametrii optimi o buna parte a universului mecanic care ne inconjoara?

 

Asocierea CONIL - PREMIUM LUBRICANTS nu poate decat sa ne bucure, si credem ca, dincolo de impulsul necesar pentru cros de care aveam atata nevoie - nu e lucru usor sa alergi pana in Laponia cu scrisorile copiilor catre Mos Craciun, este doar inceputul unui parteneriat de lunga durata in urma caruia vom putea aduce zambete pe chipurile copiilor cu dizabilitati care au atat de mare nevoie de terapii si tratament zilniceIrina Ismail, director executiv Asociatia Conil

 

Premium Lubricants și este singurul distribuitor autorizat al produselor Chevron pentru România și Republica Moldova. Tehnologia avansată a lubrifiantilor Texaco – brand parte a companiei Chevron – oferă performanță în întreaga Europă printr-o gamă largă de uleiuri de motor pentru autoturisme și camioane, împreună cu o gamă foarte largă de uleiuri pentru aplicații industriale. În prezent, cu peste o sută de ani experiență în Europa, gama lubrifiantilor auto și industriali , comercializată sub brandurile Texaco®, Chevron®, Havoline®, Delo®, HDAX® and Techron®, include uleiuri de transmisie, vaseline, uleiuri hidraulice, lichide de răcire, uleiuri pentru motoare pe gaz, uleiuri pentru turbine, uleiuri pentru transmisii industriale și compresoare etc.

 

Asociația CONIL este o organizație non guvernamentală care de 11 ani se ocupă de educația, îngrijirea, terapia și tratamentul copiilor cu diferite dizabilități. Este singura asociație care a dezvoltat un sistem de educație inclusiv și un întreg ecosistem educațional pentru copii cu tulburări din spectrul autist, care este completat de terapie și tratament zilnice pentru mai mult de 300 de copii din centrele noastre de zi, grădinițele, școala primară și afterschool-urile de care ne ocupăm.

 

Pentru mai multe informații intră pe www.conil.ro, trimite un email la office@conil.ro, suna-ne la 0784 412 222 sau fă-ne o vizită pe Strada Bascov 14-18, București.

 

 

 

 

Despre CONIL

Asociația CONIL a luat ființă în anul 2010 la inițiativa dnei Adela Hanafi, fondator, ca urmare a unei eperiențe personale de mamă a unui copil cu dizabilități, din dorința de a da o șansă reală la educație, integrare și incluziune socială a copiilor și tinerilor cu diferite dizabilități - autism, sindrom Down, retard mediu, epilepsie, tetrapareză spastică, etc.

Taguri: #crosulconil
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/conil/premium-lubricants-se-alatura-asociatiei-conil-si-sustine-proiectul-crosul-conil-impreuna-invingem-dizabilitatea