Gianina Corondan, gazda primei ediţii a cursei cu obstacole militare Asaltul Lupilor!

BUCURESTI - 18 martie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Sanatate, Social, Sport, CSR

Live site

Ești pregătit să-ți testezi limitele? E momentul sa-ți arați curajul dar mai ales dorința de a incerca o nouă provocare! Dovedește-ți mai întâi ție că nimic nu te împiedică sa-ți depășești limitele. Descoperă războinicul ce zace mocnind înăuntrul tau! Ocazia este aproape.
PE 18 APRILIE INTRA IN HAITA la ASALTUL LUPILOR!

Asaltul Lupilor Cursa cu obstacole Bucuresti

Asaltul Lupilor Cursa cu obstacole Bucuresti

 Asaltul Lupilor este un eveniment sportiv, distractiv, provocator si interactiv. Participând la Asaltul Lupilor înseamnă că suntem gata pentru depășirea obstacolelor și a temerilor. Pentru cei care iși doresc să trăiască o experiență unică si inegalabilă împreuna cu prietenii sau colegii de la muncă, aceasta este ocazia de care au nevoie! Vă așteptăm să vă alăturați haitei pe 18 Aprilie. 

Christian Nistor - organizator

Pe 18 aprilie 2015, în București, urmează să aibă loc prima ediție a cursei cu obstacole pe teren accidentat, Asaltul Lupilor.

Evenimentul, unic in București, va fi prezentat de simpatica vedetă de televiziune Gianina Corondan si va avea ca destinatari persoanele cu vârsta de cel puțin 16 ani împliniți la data concursului, dispuse să încerce noi provocări, mai puțin conformiste.

Asaltul Lupilor, mai mult decât o cursă cu obstacole

Organizatorul cursei cu obstacole Asaltul Lupilor din 18 aprilie, ora 9, anul curent, este societatea cu scop lucrativ ConectArt Company, un adevărat promotor al vieții active, fair play-ului și stilului de viață sănătos.

Datorită experienței organizatorului în misiuni militare, evenimentul sportiv va conține numeroase elemente unice inspirate din pregătirea militară de specialitate. În calitate de primă cursă cu obstacole desfășurată într-un poligon de instrucție militară, Asaltul Lupilor se deosebește de alte întreceri similare.

Organizatorii au ales ca destinație poligonul de instrucție militară din șoseaua Olteniței, sector 4, București. Terenul a fost anume creat pentru pregătirea cadrelor militare ale batalionului 2 Infanterie ”Calugareni”, prima unitate de infanterie românească ce a participat la misiuni de dincolo de granițele țării.

Asaltul Lupilor, o provocare ce merită încercată

La linia de start vor fi așteptați toți cei care au împlinit vârsta de 16 ani și au o stare de sănătate ce le permite să se supună efortului fizic intens și îndelungat. Pe parcursul traseului lung de 5 kilometri, participanții la cursa în teren accidentat vor avea ocazia să-și pună la încercare propriile capacități fizice și psihice.

Concurenții, individual sau în echipe de minim 4 membri fiecare, se vor confrunta cu scările suspendate, fumigenele, gropile cu apa și noroi, tunelele subterane, precum și cu alte obstacole naturale sau artificiale-surpriză pregătite de organizatori.

Pentru a duce la bun sfârșit cursa de alergare, concurenții vor avea nevoie de o bună doză de rezistentă fizică, de forță, curaj pentru a depăși obstacolele și nu în ultimul rând de îndrăzneala de a fi deschiși noilor provocări. La fel de importante rămân echipamentele din timpul întrecerii, precum și hainele de schimb de după concurs.

Inscrierile sunt deschise online pe www.AsaltulLupilor.ro și se vor încheia pe 03 aprilie. Pentru mai multe detalii click aici.
Va ținem la curent cu noutățile și pe pagina Facebook https://www.facebook.com/AsaltulLupilor

La finalul cursei, Gianina Corondan îi va înmâna fiecărui participant, medalia de finisher.

Evenimentul se va încheia cu o petrecere, unde se va servi masa în regim cazon (bucătărie de campanie), se vor schimba impresii și unde fiecare-și va povesti aventurile. Și tot atunci, cei mai norocoși vor avea șansa să câștige unul dintre premiile puse în joc cu sprijinul sponsorilor, în cadrul tombolei prezentate de binecunoscuta vedetă de televiziune.

Spectatorii vor putea urmări desfășurarea cursei din zona centrală, unde urmează să fie amenajate diverse spații (parcare, bar&snacks, loc de joacă pentru copii, de servit masa, punct de prim ajutor, etc.)

Evenimentul este susținut de partenerii oficiali Brigada 1 Mecanizată “Argedava”, Batalionul 2 Infanterie “Călugareni”, WorldClass si Algernon.

Detalii despre înscriere și participare

Fiind vorba despre prima ediție a evenimentului sportiv Asaltul Lupilor, organizatorii țin să le precizeze celor interesați că validarea înscrierilor este condiționată de predarea declarației / declarațiilor pe propria răspundere. Doritorii pot dispune de toate informațiile necesare direct pe site-ul evenimentului sportiv, www.AsaltulLupilor.ro.