Conso.ro lanseaza conceptul de «credite online»

BUCURESTI - 27 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Conso.ro ofera utilizatorilor posibilitatea de a solicita un credit bancar online, prin completarea unui simplu formular

Portalul financiar www.conso.ro adauga noi functionalitati, in dorinta de a veni in intampinarea solicitarilor utilizatorilor sai.

Incepand de astazi, utilizatorii portalului care doresc sa obtina un anumit credit, pot solicita bancilor partenere acordarea acestuia prin completarea unui simplu formular. Acesta poate fi accesat pe site, la pasii 2 si 3 din sectiunile dedicate compararii diverselor tipuri de credite.

Accesul la formular este extrem de facil, printr-un simplu click pe textul Solicita ACUM, disponibil in dreptul fiecarui produs sau serviciu care poate fi achizitionat de la bancile partenere.

«Am decis sa introducem conceptul «Credite Online» pe www.conso.ro atat datorita faptului ca traficul portalului nostru a crescut spectaculos in ultima perioada, ajungand la mai mult de 20.000 de vizitatori unici pe saptamana, cat si in urma solicitarilor primite de la mai multi utilizatori. Oamenii considera normal ca, dupa ce au comparat diversele oferte si s-au hotarat asupra uneia dintre ele, sa poata solicita creditul chiar de pe site», explica Alin Iacob, redactor sef www.conso.ro

In prima faza, vor putea fi solicitate pe site creditele oferite de Alpha Bank, Raiffeisen Bank si Volksbank, insa in cel mai scurt timp acestora li se vor adauga si alte banci. Conso nu se implica in procedura de intocmire a dosarului de credit, rolul sau fiind doar de a scurta drumul clientilor catre banca dorita.

«Intentia noastra este ca in cel mai scurt timp sa oferim utilizatorilor portalului posibilitatea de a solicita online creditele oferite de toate bancile si institutiile financiare ale caror oferte sunt comparate pe www.conso.ro. Pe langa misiunea educationala si de informare corecta asumata de noi de la bun inceput, incercam acum sa mai facem un pas inainte, facilitand celor interesati accesul la credite si la alte produse si servicii financiar-bancare» afirma Alin Iacob, redactor sef www.conso.ro

Despre Conso Media Group SRL

www.conso.ro este primul portal din Romania care a permis compararea ofertelor ACTUALIZATE ZILNIC de produse si servicii financiar-bancare. Conso este primul website specializat care a introdus DAE personalizata in functie de suma imprumutului si scadenta creditului. www.conso.ro este singurul portal din Romania care ofera zilnic, intraday, cotatiile EUR/RON si USD/RON de pe piata interbancara prin intermediul Reuters. Totodata, pe www.conso.ro pot fi urmarite zilnic cotatiile actualizate ale unitatilor fondurilor deschise de investitii, precum si activul net al acestora si numarul de investitori.

De asemenea, sunt oferite utilizatorilor stiri si comentarii despre banci, fonduri de investitii si de pensii, precum si despre produsele si serviciile financiar-bancare. In plus, pe site sunt disponibile o serie de Ghiduri care raspund la o multitudine de intrebari practice referitoare la credite, carduri, depozite si conturi de economii, fonduri deschise de investitii, fonduri de pensii, dobanda anuala efectiva, leasing, etc.

Pentru mai multe informatii, va rugam accesati: www.conso.ro

Alin Iacob, redactor sef
alin.iacob@conso.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/conso-media-group-srl/conso-ro-lanseaza-conceptul-de-credite-online